Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Φέργκιουσον: «Πρόκριση ; Εκνευρίστηκα με τους τραυματισμούς»

Μπορεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να νίκησε την Μαρσέιγ και να πέρασε στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον δεν φαίνεται να χάρηκε αυτή την μεγάλη επιτυχία καθώς η ομάδα του αντιμετωπίζει ένα σωρό τραυματισμούς.

Ο τεχνικός των «Κόκκινων Διαβόλων» είπε: Οι συνεχείς τραυματισμοί έχουν επηρεάσει αρνητικά την ισορροπία της ομάδας μας. Είναι πλέον εκνευριστικό! Κρατούσαμε με άνεση την πρόκριση, αλλά μετά χάσαμε με τραυματισμό τον Ράφαελ και τον Κάρικ. Είχαμε κάποια αμυντικά προβλήματα, αφού μας έλειψαν ο Βίντιτς με τον Φέρντιναντ. Ο Φάμπιο, ο Σμόλινγκ και ο Ράφαελ είναι νεαροί και δεν έχουν πείρα. Οι παίκτες μου ήταν κουρασμένοι από τις συνεχείς υποχρεώσεις. Είχαμε τον αγώνα με την Τσέλσι, το ματς Κυπέλλου με την Άρσεναλ και τα παιχνίδια με τη Μαρσέιγ». Ο Σερ Άλεξ στάθηκε και στην επόμενη φάση και τον επόμενο αντίπαλο της Γιουνάιτεντ: «Θα πάρουμε όποιον έρθει στο δρόμο μας. Κάθε χρόνο λέμε πως θέλουμε αυτόν ή τον άλλον, αλλά ποτέ δεν έρχεται αυτή η ομάδα που θα προτιμούσαμε».

Ντεσάμ: «Χάσαμε μεγάλη ευκαιρία»!

Από την μεριά του ο προπονητής της Μαρσέιγ, Ντιντιέ Ντεσάμπ, είπε: «Χάσαμε μία μεγάλη ευκαιρία να προκριθούμε. Η Γιουνάιτεντ δεν παρατάχθηκε με την καλύτερη δυνατή σύνθεση και μπορούσαμε να τα καταφέρουμε. Σίγουρα θα μπορούσαμε να τα καταφέρουμε καλύτερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: