Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

«Κοίτα ποιος μιλάει»!

Άμεση απάντηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην ανακοίνωση του Σωκράτη Κόκκαλη, με τους «πράσινους» να παραπέμπουν στο « "ένδοξο" παραγοντικό παρελθόν του Ολυμπιακού»!


Αναλυτικά η θέση του «τριφυλλιού»
«Καταλαβαίνουμε την ανάγκη του κ. Μαρινάκη να μην εμπλέκεται πλέον προσωπικά σε μία υπόθεση που σε κάθε της επεισόδιο τον φθείρει όλο και περισσότερο και να ψάχνει ενισχύσεις στο «ένδοξο» παραγοντικό παρελθόν της ομάδας του. Αυτό, όμως, θα έπρεπε να το έχει σκεφτεί πριν προχωρήσει στην χθεσινή μήνυση, η οποία βασίστηκε σε αστείους ισχυρισμούς και «μεταφράσεις».

Ο Τζιμπρίλ Σισέ αποτελεί διαφήμιση για τον ελληνικό αθλητισμό, μέσα από τον οποίο ο ίδιος αναδείχθηκε ξανά σε διεθνές επίπεδο και τον οπ0ίο με την σειρά του εξακολουθεί να αναδεικνύει και να κοσμεί. Μακάρι και άλλοι αθλητές να είχαν την προσωπικότητα και το σθένος να καταγγέλλουν δημόσια τα κακώς κείμενα και να μην ανέχονται τις επιδείξεις ψευτομαγκιάς από κανένα. Αυτοί που «επενδύουν» θα πρέπει να σέβονται τις επενδύσεις τους και να μην τις απαξιώνουν με την ίδια τους την συμπεριφορά.
Υ.Γ Κοίτα ποιος μιλάει για αλαζονεία, έπαρση και προκλητικότητα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: