Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

«10 εκ. ευρώ για Πιζάρο ο Ολυμπιακός»

Συνέχεια στα χθεσινά σενάρια της «Tuttosport»  η οποία έστελνε τον Νταβίντ Πιζάρο στον Ολυμπιακό δίνουν οι Ιταλοί. Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα «Sportmediaset.it» αναφέρει ότι οι «ερυθρόλευκοι» είναι πρόθυμοι να προσφέρουν 10 εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσουν τον Χιλιανό μέσο.

Το δημοσίευμα αναφέρει σχετικά: «Ο Ολυμπιακός από την Ελλάδα είναι πρόθυμος να προσφέρει στη Ρόμα 10 εκατομμύρια ευρώ για τον Χιλιανό μέσο, Νταβίντ Πιζάρο. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής βρίσκεται στο στόχαστρο των Ελλήνων που θα ήθελαν να ενισχύσουν την ομάδα για την επόμενη σεζόν. Αν αυτή η πρόταση επιβεβαιωθεί τότε η Ρόμα θα πρέπει να αποφασίσει εάν θα είναι κέρδος για εκείνη να παραχωρήσει τον παίκτη. Μέσα στις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες».

Από εκεί και πέρα όλες οι ιταλικές ιστοσελίδες αναπαραγάγουν τα χτεσινά σενάρια τα οποία τόνιζαν ότι ο Νταβίντ Πιζάρο θα αφήσει μετά από πέντε χρόνια την Ρόμα και σημείωναν ότι ο Ολυμπιακός θέλει να τον αποκτήσει. Άλλα σενάρια θέλουν τον Χιλιανό μέσο να επιθυμεί να επιστρέψει στην πατρίδα του και συγκεκριμένα στην Σαντιάγκο Γουόντερερς.The Player

Δεν υπάρχουν σχόλια: