Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Επιχείρηση «Φάμπρεγας» στην Άρσεναλ!!

Το τέλος της σεζόν φτάνει και το μεταγραφικό σίριαλ των τελευταίων ετών - Σεσκ Φάμπρεγας - ετοιμάζεται να ξεκινήσει πάλι. Ο Αρσέν Βενγκέρ δηλώνει αποφασισμένος να δώσει τη μάχη του για την παραμονή του Ισπανού μέσου και άρχισε το «ψήσιμο» από τώρα.

Ο Αλσατός τεχνικός το έριξε αρχικά στο φιλότιμο και ξεκινάει μία μάχη που θα κρατήσει για καιρό με την Μπαρτσελόνα να περιμένει τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ πριν προσπαθήσει να αρχίσει εκ νέου διαπραγματεύσεις. Μένει να φανεί αν αυτή τη φορά θα μπει στο παιχνίδι και η Ρεάλ Μαδρίτης, σενάριο που παίζει πολύ στα ισπανικά Μέσα. Μέχρι τότε όμως το παιχνίδι είναι στα χέρια του Βενγκέρ:

«Περιμένω από εκείνον να παραμείνει εδώ. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να τον κρατήσω. Πρέπει να δίνεις μάχη όταν έχεις ένας παίκτη τέτοιας ποιότητας. Πιστεύω ότι η μεγαλύτερη τιμή για έναν αρχηγό είναι να μένει αφοσιωμένος και πιστός στην ομάδα του, οδηγώντας τη σε τίτλους. Ένας παίκτης που αλλάζει ομάδα κάθε φορά που απογοητεύεται δεν θα καταφέρει τίποτα στο τέλος. Το μυστικό της αθλητικής ζωής είναι η αφοσίωση σε μία ομάδα στα εύκολα και στα δύσκολα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: