Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Παπαϊωάννου: «Το δικό μας πάπλωμα θα είναι διπλό!»

Στο Αθλητικό Metropolis μίλησε σήμερα ο Ντίμης Παπαϊωάννου. Ο γνωστός, στην Αρειανή οικογένεια, επιχειρηματίας αναφέρθηκε στην προσπάθεια που θα γίνει από την παράταξη «Άρης Προοπτική», της οποίας ηγείται ο Θανάσης Αθανασιάδης και στηρίζει με την παρουσία του ο ίδιος, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Το
Στην αρχική του τοποθέτηση, ο κ. Παπαϊώννου είπε: «Τη χρονιά που πέρασε ήμουνα κοντά στη διοίκηση. Είδα πως δουλεύει, είδα τον αγώνα του κ. Αθανασιάδη και αποφάσισα μαζί με τον Ηλία (σ.σ.: Πόππη) να βοηθήσουμε και εμείς σε αυτή τη σπουδαία προσπάθεια».
Αναφέρθηκε και στα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στον Άρη: «Οι εκλογές της ΠΑΕ, δυστυχώς, έχουν χάσει κάθε έννοια. Βλέποντας όλο αυτό που γίνεται και εννοώ το οικογενειακό ψηφοδέλτιο, το εικονικό, έναν άνθρωπο που βάζει πιο πάνω από τον Άρη το εγώ του. Με λυπούν όλα αυτά. Βλέπουμε ένα άλλο ψηφοδέλτιο που ηγείται ο κ. Στεφανίδης, ο οποίος δεν έχει δικαίωμα υπογραφής και μια παράταξη με μόνο τέσσερα άτομα στη σύνθεσή της. Ο Άρης θέλει σοβαρότητα», ενώ για τη δική του συμβολή στο ΔΣ της ΠΑΕ εφόσον εκλεγεί η παράταξη του κ. Αθανασιάδη, υπογράμμισε: «Είναι νωρίς να μιλήσουμε για αρμοδιότητες. Εγώ θα βοηθάω, θα συμμετέχω στις αποφάσεις. Η ιδέα να μπω στη διοίκηση ξεκίνησε από τον κ. Αθανασιάδη. Αν δεν ήταν αυτός ίσως να μη συμμετείχα, γιατί είδα τον αγώνα και το πόσο ανάγκη είχε από φρέσκους ανθρώπους ο Άρης».
Συνεχίζοντας, ο κ. Παπαϊωάννου τόνισε: «Εμείς σαν διοίκηση, εφόσον εκλεγούμε θα πάμε όσο πάει το πάπλωμα. Δεν μπήκαμε για να αφήσουμε ανοίγματα και χρέη. Το πάπλωμα με ένα τέτοιο ψηφοδέλτιο σαν το δικό μας είναι διπλό και μεγάλο, όχι μονό. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Αν χρειαστεί θα κάνουμε και την υπέρβαση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: