Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Πιζάρο: «Θέλω να μείνω στη Ρόμα»

Την επιθυμία του να παραμείνει στο «Ολίμπικο» και στην Ρόμα έχει εκφράσει ο Νταβίντ Πιζάρο. Ο Χιλιανός που αποτελεί τον Νο1 μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού, όπως τονίζει η «forzaroma» έχει μιλήσει με κοντινά του πρόσωπα στα οποία έχει εκμυστηρευτεί ότι περνάει όμορφα στην Ιταλία και θέλει να εξαντλήσει το συμβόλαιο του με τους «Τζιαλορόσι».

Συγκεκριμένα το δημοσίευμα της ιστοσελίδας που ασχολείται αποκλειστικά με θέματα που απασχολούν τους Ρωμαίους, τονίζει ότι ο Νταβίντ Πιζάρο σε καμία περίπτωση δεν είναι δυσαρεστημένος στην Ρόμα παρά την ταραγμένη σεζόν που πέρασε ο ιταλικός σύλλογος.

«Η θέση του Πιζάρο είναι ότι έχει δύο χρόνια ακόμα συμβόλαιο. Σίγουρα, εάν η Ρόμα λάβει μια προσφορά 4 με 5 εκατομμύρια ευρώ θα ήταν πρόθυμη να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή. Επαναλαμβάνουμε όμως ότι ο Πιζάρο είναι αποφασισμένος να μείνει στην Ρόμα. Όταν τελειώσει το συμβόλαιο του, το 2013, θέλει να επιστρέψει στην πατρίδα του και να κλείσει την καριέρα του στην Σαντιάγκο Γουόντερερς», αναφέρει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα. The Player

Δεν υπάρχουν σχόλια: