Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Κοντρέρας: «Ήταν η εκδίκηση μας»

Για τον χθεσινό αγώνα και την διαδικασία των play-off μίλησε ο Πάμπλο Κοντρέρας. «Στόχος της ομάδας ήταν πάντοτε η πρώτη θέση των play-off. Οπότε πιστεύουμε ότι θα κρατήσουμε την θέση που έχουμε και την συνέχεια που έχουμε επιδείξει στα τελευταία παιχνίδια».
Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ μπήκε πιο παθιασμένα στον αγωνιστικό χώρο σε σχέση με προηγούμενα ματς, ο Χιλιανός αμυντικός εξήγησε: «Αυτό που έγινε στην πραγματικότητα και με όλη την ειλικρίνεια, είναι ότι αυτή η ήττα από την ΑΕΚ πείραξε την υπερηφάνεια όλων των παικτών. Όχι μόνο η τελευταία ήττα αλλά και η πίκρα από τον αποκλεισμό του κυπέλλου. Ήταν πραγματικά η στιγμή της εκδίκησης, εδώ στο σπίτι μας, μπροστά στον κόσμο μας και δόξα τον Θεό μπορέσαμε να κερδίσουμε».
Όσο για την κουβέντα που είχε με τον Ντιόπ στο τέλος του αγώνα, ο Κοντρέρας επισήμανε: «Δεν είναι κάτι σημαντικό που πρέπει να σταθούμε. Είναι καθαρά σχόλια σε σχέση με το παιχνίδι. Όλα στα πλαίσια αυτών που μπορούν να μιλάνε μεταξύ τους»
Για το γεγονός ότι η ΑΕΚ άσκησε πίεση με δέκα ποδοσφαιριστές, ο Πάμπλο Κοντρέρας υπογράμμισε: «Είναι αναπόφευκτο μία ομάδα που είναι κάτω στο σκορ να προσπαθήσει έτσι κι αλλιώς και με κάθε δυνατό τρόπο να φθάσει στην ανατροπή του σκορ. Αυτό που ενδεχομένως θα έπρεπε να κάνει ο ΠΑΟΚ είναι ότι ξέροντας πως έχει την αριθμητική υπεροχή και είναι μπροστά στο σκορ, να φρενάρει λίγο τον ρυθμό και να ελέγξει περισσότερο το παιχνίδι».
Όσο για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να κερδίσει τον Παναθηναϊκό: «Αυτός είναι ο στόχος της ομάδας. Θα προσπαθήσουμε την Κυριακή να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων για να κερδιθεί το παιχνίδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: