Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Τρίβει τα χέρια του για τη... νουβέλ βαγκ του Άρη

Σε διακοπές βρίσκονται από το βράδυ της Τετάρτης στον Άρη, μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων με το φιλικό στους Ζωσιμάδες κόντρα στον ΠΑΣ. Το τελικό σκορ (2-2) δεν έχει καμία σημασία στο φιλικό-φιέστα για την άνοδο των Ιωαννίνων, όσο το γεγονός ότι ο Άρης για μια ακόμη φορά (αυτήν μάλιστα περισσότερο...) χρησιμοποίησε νέα παιδιά. Γεγονός που έκανε τον Σάκη Τσιώλη να τρίβει τα... χέρια του από την ικανοποίηση.

Χαρακτηριστικά, ο Θεσσαλός προπονητής (ο οποίος βραβεύτηκε από την ομάδα της Ηπείρου) ομολόγησε ότι: «Οι υποχρεώσεις τελείωσαν και πρέπει τώρα να δούμε ποιους πρέπει να κρατήσουμε και ποιους μπορούμε να φέρουμε. Υπάρχει ταλέντο και αυτό είναι το σημαντικό. Ότι μπορείς να επενδύσεις σ' αυτά τα παιδιά. Παίξανε καλά και σήμερα και είμαι ικανοποιημένος».

Διούδης, Γιώρης, Κουρέλας, Ντάμαρλης, Αγγελούδης, Οικονομόπουλος, Γιαννιώτας, Αγτσίδης, Τοπούζης,  Ρένια και Γιαννίτσης, συνολικά δώδεκα παιδιά από την... νουβέλ βαγκ έδωσαν τα διαπιστευτήρια τους για μια ακόμη φορά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με τα κίτρινα αγωνίστηκε και ο 22χρονος αμυντικός Κοτσώνης (από τον Πανηλειακό), τον οποίο δοκιμάζει ο Τσιώλης.The Player

Δεν υπάρχουν σχόλια: