Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Ραντεβού στα τέλη του Ιούνη

Περίοδος διακοπών είναι αυτή που ξεκινάει από σήμερα για τους ποδοσφαιριστές του Άρη. Η λήξη του χθεσινού φιλικού στα Γιάννινα, σήμανε ουσιαστικά και την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας για τη σεζόν 2010-2011. Ο Σάκης Τσιώλης ανανέωσε το ραντεβού με τους παίκτες του για τα τέλη του Ιούνη, οπότε και έχει προγραμματιστεί, σύμφωνα με τον σχεδιασμό, να πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Ο ενάμισης μήνας που οι «κίτρινοι» θα περάσουν μακριά από το γήπεδο θα δώσει σε όλους την ευκαιρία να ξεκουραστούν, να ανανεωθούν και φυσικά όταν έρθει η ώρα της επιστροφή στη δράση να υπάρχει μεγαλύτερη διάθεση και δύναμη.
Σύμφωνα με το αγωνιστικό πλάνο του Σάκη Τσιώλη η ομάδα θα επιστρέψει στο γήπεδο στις 27 Ιουνίου, οπότε και θα αρχίσει, ουσιαστικά, η νέα χρονιά για τον Άρη. Το πρώτο δεκαήμερο θα περάσει για τους «κίτρινους» με εργομετρικά, αιματολογικές εξετάσεις και προπονήσεις στο Ρύσιο. Έπειτα ο Άρης θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι, όπου θα μείνει για ένα δεκαπενθήμερο. Ένας από τους… αγαπημένους προορισμούς του Σάκη Τσιώλης για προετοιμασία και εκεί θα ξεκινήσει το «χτίσιμο» της ομάδας του. Το βασικό στάδιο θα πραγματοποιηθεί στην Αυστρία και πιο συγκεκριμένα στο Ζέεφελντ, με προπονήσεις και φιλικά παιχνίδια, έως τις αρχές Αυγούστου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: