Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Άγριο ξύλο στη Ρωσία! (video)

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκαν οι εξέδρες του «Μέταλουργκ Στάντιον» στη Σαμάρα της Ρωσίας, καθώς σημειώθηκαν σοβαρά επεισόδια ανάμεσα στους οπαδούς της Κρίλια Σοβέτοφ και της Σπαρτάκ Μόσχας!
Η Κρίλια φιλοξένησε την Σπαρτάκ για την 9η αγωνιστική της ρωσικής Πρέμιερ Λιγκ την περασμένη Κυριακή (15/05), με τους Μοσχοβίτες να παίρνουν τη νίκη με 1-0.

Το γεγονός του αγώνα, όμως, ήταν τα σοβαρά επεισόδια που ξέσπασαν ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων. Οι οπαδοί της Σπαρτάκ έσπασαν τα κιγκλειδώματα, ανέβηκαν στην κερκίδα που χρησιμοποιήθηκε ως «νεκρή» ζώνη και επιτέθηκαν στους οπαδούς των γηπεδούχων!

Η άδεια εξέδρα μετατράπηκε σε πεδίο μάχης, καρεκλάκια και άλλα αντικείμενα άρχισαν να πετάγονται εκατέρωθεν, ενώ ακόμη και μετά την επέμβαση της αστυνιομίας τα πνεύματα δεν ηρέμησαν.

Όταν, μάλιστα, κάποιοι από τους παίκτες της Σπαρτάκ πήγαν προς την εξέδρα, για να ζητήσουν από τους οπαδούς τους να επιστρέψουν στην εξέδρα τους, απλά πέρασαν απαρατήρητοι από το πλήθος...

Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη 121 οπαδών, πολλοί από τους οποίους πέρασαν τις επόμενες τρεις ημέρες στη φυλακή, η διοίκηση του σταδίου μέτρησε περισσότερα από 2.500 σπασμένα καθίσματα, ενώ οι δύο ομάδες τιμωρήθηκαν με χρηματικά πρόστιμα, όχι όμως με τιμωρία της έδρας τους...
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: