Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: «Φιάσκο» η φιέστα

Σε πραγματικό «φιάσκο» μετατράπηκε η χθεσινή αναμέτρηση απέναντι στον Άρη για τον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς η προγραμματισμένη φιέστα δεν έτυχε του ενδιαφέροντος που θα περίμενε κανείς από τους φιλάθλους των Ηπειρωτών. Είναι χαρακτηριστικό πως οι οργανωμένοι οπαδοί του συλλόγου (Blue Vayeros) απείχαν επιδεικτικά από το φιλικό προτιμώντας να παραμείνουν εκτός του γηπέδου, στα γραφεία του συνδέσμου τους!
Ο πρόεδρος των «κυανολεύκων» Γιώργος Χριστοβασίλης προφανώς έβλεπε… μπροστά όταν την Τρίτη απηύθυνε μαζικό κάλεσμα στον κόσμο να δώσει το μαζικό «παρών» στο γήπεδο, αλλά τελικά επιβεβαιώθηκε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο για τον ΠΑΣ, καθώς στο γήπεδο βρέθηκαν λιγότερο από 700 φίλαθλοι. Μετά το τέλος της αναμέτρησης, που βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες, στους παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα απονεμήθηκαν Κύπελλα, μετάλλια και πλακέτες.
Το «παρών» στα επίσημα έδωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Β’ και Γ’ Εθνικής Σπύρος Καλογιάννης, συνοδευόμενος από τον γενικό γραμματέα Στέλιο Σφακιανάκη, όπως και ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης. Είναι χαρακτηριστικό και αποτέλεσε μάλιστα το κύριο θέμα συζήτησης στην Ήπειρο πως είναι η πρώτη φορά που η ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα κερδίζει την άνοδο της στη Σούπερ Λίγκα και στην προγραμματισμένη φιέστα δίνει το παρών τόσο λίγος κόσμος!
Η αλήθεια είναι πάντως πως υπάρχει λόγος και αιτία για την «πενιχρή» παρουσία των φίλων των Ηπειρωτών, καθώς οι περισσότεροι ήταν ιδιαίτερα «ξενερωμένοι» από το γεγονός της απώλειας του τίτλου του πρωταθλητή της Football League, αλλά και τον τρόπο που αγωνίστηκε η ομάδα στην Κρήτη απέναντι στον ΟΦΗ, σε μια αναμέτρηση που όλοι σαφώς περίμεναν περισσότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: