Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

«Ζεστό» καλοκαίρι για Γιουνάιτεντ

Δουλειά περισσότερη του συνηθισμένου θα έχει η διοίκηση και το τμήμα σκάουτινγκ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αυτό το καλοκαίρι σύμφωνα με τον εκτελεστικό διευθυντή της ομάδας Ντέιβιντ Γκιλ, αφού θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές στο ρόστερ.

Αρχικά είναι οι αποχωρήσεις των Γκάρι Νέβιλ και Έντβιν Φαν ντερ Σαρ. Οι σκέψεις για αποχώρηση του Πολ Σκόουλς. Οι πιθανότητες να τερματιστούν τα συμβόλαια των Μάικλ Όουεν, Γουές Μπράουν, Όουεν Χάργκριβς.

Από την άλλη οι Ντάνι Γουέλμπεκ και Τομ Κλέβερλεϊ επιστρέφουν στο σύλλογο μετά από καλή απόδοση κατά το δανεισμό τους σε Σάντερλαντ και Γουίγκαν αντίστοιχα. Μέσα σε όλα αυτά υπάρχουν και οι πρώτοι μεταγραφικοί στόχοι που έχουν ακουστεί. Τα πρωτεία εκεί κατέχουν οι Νταβίντ Ντε Χέα της Ατλέτικο Μαδρίτης, Γουέσλεϊ Σνάιντερ της Ίντερ και Άσλεϊ Γιανγκ της Άστον Βίλα.

«Θα είναι ένα καλοκαίρι πιο «ζεστό» από τα άλλα. Υπάρχουν αλλαγές στο ρόστερ. Ο Γκάρι αποσύρθηκε, Ο Έντβιν αποσύρεται και ο Πολ δεν έχει αποφασίσει ακόμη. Δουλεύουμε πολύ σκληρά τον τελευταίο χρόνο για να εντοπίσουμε τους παίκτες που θέλουμε. Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον έχει την εμπειρία εδώ και 25 χρόνια να ετοιμάζει τη δεύτερη ομάδα στη σκιά της πρώτης και να διοχετεύει παίκτες αργά και σταθερά προς τα πάνω. Αυτό θα συνεχιστεί, όμως από την άλλη με μία καλή μεταγραφή δίνεις και ενθουσιασμό στην κερκίδα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γκιλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: