Η απόδοση του Άρη απέναντι στον Ολυμπιακό δεν «χρειάζεται κριτική» σύμφωνα με τον  Λευτέρη Σούμποτιτς που επικαλέστηκε τον εγωισμό των παικτών του για του δεύτερο παιχνίδι της σειράς στη Θεσσαλονίκη.
Ο «Πίξι» εξήγησε μετά το ματς με τον Ολυμπιακό πως «δεν χρειάζεται κριτική για την εμφάνιση μας. Η άμυνα μας στην περιφέρεια δεν υπήρχε. Δεν υπήρχε συγκέντρωση. Ο Ολυμπιακός ξέφυγε στην αρχή. Αν παίζεις έτσι δεν μπορείς να ελπίζεις με μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Ελπίζω να είμαστε πιο δυνατοί και συγκεντρωμένοι στο δεύτερο παιχνίδι. Δεν υπήρχε συγκέντρωση και ενέργεια σήμερα».

Για τη μεγάλη διαφορά και το αν θίχτηκε ο εγωισμός των παικτών του, ο «Πίξι» σχολίασε πως «αυτό είπα στους παίκτες μου. Πρέπει να λειτουργήσει ο εγωισμός τους. Σε κανέναν δεν αρέσει να χάνει με 30 πόντους. Αν έχουν οι παίκτες μου εγωισμό, θα αντιδράσουν σωστά».
Σχετικά με το αν σκέφτονταν στον Άρη τους μικρούς τελικούς είπε πως «αν υπήρχε μια δικαιολογία ήταν οι 10-12 μέρες χωρίς ματς. Δεν μπορείς να σκέφτεσαι άλλο αντίπαλο. Μόλις τελειώσει η σειρά θα σκεφτούμε τον επόμενο αντίπαλο».

Βεργίνης: «Να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας»

Ο Δημήτρης Βεργίνης δήλωσε για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό πως «πληρώσαμε το κακό ξεκίνημα που είχαμε. Όταν κυνηγάς μια τέτοια ομάδα, είναι δύσκολο να καταφέρεις πάρα πολλά. Θέλουμε να ξεκουραστούμε και να δούμε τα λάθη μας για το δεύτερο ματς. Στην έδρα μας είμαστε δυνατοί και θέλουμε να την εκμεταλλευτούμε».