Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Σκόρδας: «Πού πήγαν τα λεφτά Σούπερ 3;»

«Κόντρα» φαίνεται πως έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Λάμπρο Σκόρδα και τον Super 3, αφού ο πρώην ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης, μέσα από τα «Αθλητικά Νέα» και τον ραδιοφωνικό σταθμό του επιχειρεί να ανοίξει «μέτωπο» ενόψει διοικητικών εξελίξεων.

Ο πρώην πρόεδρος του Άρη αναφέρει σε σημερινό του κείμενο ότι ο Super 3 έβγαλε 150-200 χιλιάδες ευρώ από τη μετακίνηση του περσινού τελικού Κυπέλου στο ΟΑΚΑ, ενώ δεν λέει και λίγα για τον «ύποπτο ρόλο» του Κόντη.
Διαβάστε ένα μικρό απόσπασμα από τα λεγόμενα του Λάμπρου Σκόρδα:

«Βγήκε χθες στην εκπομπή μου και ο Μιχάλης Ζορπίδης, ο οποίος θορυβήθηκε απ’ όσα έλεγα για την εκδρομή του τελικού, αλλά και συνολικά για τα χρήματα που δόθηκαν για τις μετακινήσεις της ομάδας τις τελευταίες δύο περιόδους.
Το πρώτο μεγάλο ερώτημα είναι: Πώς γίνεται η... μεγαλειώδης κάθοδος της ομάδας στον τελικό να κόστισε 150.000 ευρώ! Ακόμη και στις σουίτες του King George να έμεναν, τόσα λεφτά δε δικαιολογούνται... Ποιοι λοιπόν ταξίδεψαν με την ΠΑΕ σε εκείνη την... κάθοδο; Ποιων μετακινήσεις πληρώθηκαν εκείνη την εποχή;

Ερώτημα δεύτερο, που προκύπτει και από τα λεγόμενα του Ζορπίδη: Πώς είναι δυνατόν από τη στιγμή που το πρακτορείο χρέωσε το κάθε λεωφορείο 1.500 ευρώ συν ΦΠΑ, δηλαδή 35 ευρώ ανά άτομο συν 20 ευρώ το εισιτήριο του αγώνα, ο σούπερ3 να χρεώνει την εκδρομή 75 ευρώ; Γιατί αντιλαμβάνεστε πως μιλάμε για μια μετακίνηση επτά με οκτώ χιλιάδων ατόμων μέσω του συνδέσμου και ένα... συγκινητικό απόθεμα της τάξεως των 150 με 200 χιλιάδων ευρώ!

Ίσως θα πρέπει λοιπόν η ηγετική ομάδα του σουπερ3 να μας εξηγήσει ποιος εισέπραξε και που πήγαν τελικά όλα αυτά τα λεφτά; Και αν θέλετε την άποψή μου, αυτός είναι και ο λόγος πιστεύω που έχουν επιβάλει διοικήσεις ελεγχόμενες, διοικήσεις τόσο στην ΠΑΕ, όσο και στη Λέσχη μέσω των σκανδάλων της νοθείας στις εγγραφές που περιγράφονται και σε άλλες σελίδες. Καταγγελίες οι οποίες επιβεβαιώθηκαν περίτρανα από επώνυμες καταγγελίες στη Γ.Σ. της Λέσχης».
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: