Σάββατο 14 Μαΐου 2011

«Έχουμε αλλοτριωθεί από το ποδόσφαιρο»

Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν πολλά λάθη και κακός ανταγωνισμός σύμφωνα με τον Πέτρος Κόκκαλη ο οποίος παραδέχτηκε ότι φέρει μερίδιο ευθύνης!
«Έχουμε αλλοτριωθεί από το ποδόσφαιρο»
Ο πρώην αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού μίλησε στην ημερίδα της «Σχολής Μωραΐτη» με βασικό θέμα: «Ποδόσφαιρο σε κρίση. Ζητείται λύση;».
Εκεί ο γιος του Σωκράτη Κόκκαλη παραδέχτηκε την ύπαρξη λαθών και υποστήριξε ότι «τα πράγματα μπορούν να γίνουν καλύτερα, αν εφαρμοστούν οι κανονισμοί».
«Το σχολείο εδώ έχει βγάλει πολλούς παράγοντες, ωστόσο δεν έχει βγάλει καλούς αθλητές. Εμείς μεγαλώσαμε με μία νοοτροπία σωστή για το ποδόσφαιρο και το θυμόμαστε από τότε σαν γιορτή», ήταν το αρχικό του σχόλιο και συνέχισε:
«Έχουν γίνει πολλά λάθη στο ποδόσφαιρο. Όλα στο βωμό ότι η νίκη θα πρέπει να έρθει με οποιοδήποτε τίμημα. Αυτό υπάρχει στις περισσότερες ομάδες και είναι κακός ανταγωνισμός. Δεν θα πρέπει να πιστεύουμε στο ότι εμείς θα πρέπει να νικήσουμε και οι άλλοι να μην… νικήσουν».
Καταλήγοντας είπε: «Νομίζω ότι σίγουρα έχουμε αλλοτριωθεί οι περισσότεροι που ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο και το πρόβλημα ότι δεν εφαρμόζονται οι κανονισμοί, οι οποίοι θα έπρεπε να ισχύουν στο ποδόσφαιρο. Το άθλημα είναι πιο πολύπλοκο από ότι νομίζουν οι περισσότεροι. Πιστεύω ότι τα πράγματα μπορούν να γίνουν καλύτερα, αν εφαρμοστούν οι κανονισμοί».

Δεν υπάρχουν σχόλια: