Σάββατο 14 Μαΐου 2011

«Θα εξαντλήσω το συμβόλαιό μου»



Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της πατρίδας του, ο Πάμπλο Κοντρέρας επανέλαβε την επιθυμία του να εξαντλήσει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ, "αγνοώντας" το κλίμα, που διαμορφώνεται στη Χιλή, για την επιστροφή του στην Κόλο Κόλο.
"Κάποια στιγμή θα ήθελα να επιστρέψω στην Κόλο Κόλο, από την οποία ξεκίνησα την καριέρα μου, αλλά είμαι άνθρωπος που τιμά το λόγο του, έχω έναν χρόνο ακόμη συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και θέλω να το εξαντλήσω. Μετά θα δούμε", είπε ο 33χρονος αμυντικός του Δικεφάλου, μιλώντας στον ρ/σ "Cooperativa".
Προς το παρόν, ο Κοντρέρας περιμένει την κλήση του στην Εθνική ομάδα για το Κόπα Αμέρικα του καλοκαιριού. "Ανυπομονώ να παίξω με την Εθνική, αν και αυτή τη στιγμή, το μόνο που έχω στο μυαλό μου είναι ο ΠΑΟΚ και οι υποχρεώσεις μας στα πλέι οφ" τόνισε ο Κοντρέρας.
Η συνέντευξη δόθηκε την επομένη του αγώνα στον Βόλο, και ο αμυντικός του ΠΑΟΚ μίλησε και για τα πλέι οφ.
"Ξεκινήσαμε με δύο νίκες, με δύσκολους αντιπάλους. Είμαστε πλέον πρώτοι, έχουμε δείξει χαρακτήρα σαν ομάδα και παραμένουμε στη διεκδίκηση της θέσης για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Απομένουν άλλα τέσσερα δύσκολα παιχνίδια", είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: