Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Με την ίδια… συνταγή ο ΠΑΟΚ!!

Η ποδοσφαιρική έκφραση που έχει καθιερωθεί ισχύει και για τον ΠΑΟΚ σαφώς. «Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει». Έτσι αύριο στο ΟΑΚΑ, απέναντι στην φιλόδοξη ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ θα παρατάξει το ίδιο σχήμα και τα ίδια πρόσωπα όπως όλα δείχνουν.
Άλλωστε υπάρχει η εκτίμηση του προπονητή Μάκη Χάβου στα πρόσωπα που την Κυριακή και προχθές στήριξαν την προσπάθεια της ομάδας και έφυγαν από το γήπεδο με την συγκομιδή των 6 πόντων.
Χθες η μέρα ήταν χαλαρή από άποψη προγράμματος. Οι βασικοί έκαναν ένα απλό χαλάρωμα και οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά με μοναδικούς απόντες από το πρόγραμμα τους Ίβιτς και Φιλομένο. Και οι δυο ολοκλήρωσαν την φετινή σαιζόν με τον δεύτερο να έχει ολοκληρώσει την θητεία του και στην ομάδα.
Ατομικό ο Βιεϊρίνια
Εκτός ομαδικού ρυθμού γυμνάστηκε χθες και ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, που ένιωσε ενοχλήσεις από τραύμα στο παιχνίδι του Πανθεσσαλικού.
Ο Πορτογάλος επιθετικός πιθανότατα σήμερα θα μπει στο κανονικό πρόγραμμα και φυσικά στην αποστολή για τον αγώνα της Κυριακής, οπότε και αναμένεται -εκτός απροόπτου- να πάρει την γνώριμη θέση του στα αριστερά της επιθετικής γραμμής της ομάδας. Στην θέση δηλαδή από όπου σκόραρε την Πέμπτη σε βάρος του Ολυμπιακού Βόλου.
Έτσι στην αυριανή μεγάλη αναμέτρηση του ΟΑΚΑ, ο Δικέφαλος της Θεσσαλονίκης, διεκδικώντας την τρίτη στην σειρά νίκη, θα παραταχθεί με πιθανό σχήμα από τους Χαλκιά, Έτο, Λίνο, Κοντρέρας, Τσιρίλο, Γκαρσία, Βιτόλο, Ελ Ζαρ ή Φωτάκη, Σαλπιγγίδη, Βιεϊρίνια και Αθανασιάδη ή Μουσλίμοβιτς.
Απών στα εντός ο Τσιρίλο
Όπως αποφασίστηκε χθες από το τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ, ο Μπρούνο Τσιρίλο θα εκτίσει την ποινή των δύο αγωνιστικών στα εντός έδρας παιχνίδια με ΑΕΚ και Ολυμπιακό Βόλου, για την 4η και 6η αγωνιστική των πλέι οφ αντίστοιχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: