Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Περέα: «Να επικεντρωθούμε στον αγωνιστικό τομέα»

Η Ατλέτικο Μαδρίτης πρέπει να επικεντρωθεί στην προσπάθειά της για έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ της επόμενης περιόδου και όχι στην κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον επιθετικό των «ροχιμπλάνκος», Ντιέγκο Φορλάν, και τον προπονητή της ομάδας, Κίκε Σάντσεθ Φλόρες.

Ισπανικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι οι δύο άνδρες δεν έχουν τις καλύτερες δυνατές σχέσεις. Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες η «Marca» αποκάλυψε ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης για τον Ουρουγουανό επιθετικό, με τον Ισπανό τεχνικό να συμφωνεί για την παραχώρησή του, δείγμα πως οι σχέσεις μεταξύ τους δεν είναι και οι καλύτερες.

«Το σημαντικότερο πράγμα για μένα είναι το εισιτήριο για την Ευρώπη» δήλωσε σχετικά ο αμυντικός της Ατλέτικο Μαδρίτης, Λουίς Περέα, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ενόψει του κυριακάτικου αγώνα πρωταθλήματος με τη Χέρκουλες, και συμπλήρωσε: «Η ομάδα είναι πάνω από όλα και πρέπει να υπολογίσουμε ότι έχουμε ένα πολύ σημαντικό αγώνα σε δύο ημέρες. Ό,τι λέγεται στα αποδυτήρια πρέπει να μένει στα αποδυτήρια. Δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω».

Δεν υπάρχουν σχόλια: