Σάββατο 14 Μαΐου 2011

«Έσπασε» τη σιωπή του ο… γκρεμιστής!!

«Αν η διαδικασία ξεκίναγε σήμερα, πάλι θα γκρέμιζα το γήπεδο». Τάδε έφη ο Γιάννης Γρανίτσας για την καταστροφή του γηπέδου της ΑΕΚ, κατηγορώντας Νικολαΐδη και Πολιτεία.
«Έσπασε» τη σιωπή του ο… γκρεμιστής
Ο πρώην πρόεδρος της Ερασιτεχνικής παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Καθημερινή» και για μία ακόμα φορά έριξε τις ευθύνες σε άλλους, παρά το γεγονός ότι ήταν καταλυτικότατος παράγοντας για το γκρέμισμα του Νίκου Γκούμας.
«Δεν υπήρχε άλλος τρόπος για να γίνει γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Επρεπε να γκρεμιστεί το γήπεδο γιατί ήταν ερείπιο. Αν η διαδικασία ξεκίναγε σήμερα, πάλι το ίδιο θα έκανα», ήταν τα λόγια του… γκρεμιστή, όπως αποκαλείται από τους «κιτρινόμαυρους» φιλάθλους.
Βέβαια ο Γρανίτσας στη συνέχεια δήλωσε κάτι το οποίο κανονικά θα έπρεπε να μας προβληματίζει όλους, αλλά στη χώρα που ζούμε, είναι σίγουρο ότι θα ξεχαστεί. «Θέλω να αποκαλύψω ότι πριν γκρεμίσουμε το γήπεδο, είχαμε πάρει ένα νόμο ψηφισμένο από τη Βουλή, ο οποίος είχε όλες τις απαραίτητες άδειες. Τότε είχε ψηφιστεί και η κατασκευή του μουσείου της Ακρόπολης. Μας διαβεβαίωσαν ότι μέσα σε 18 μήνες το έργο θα τελείωνε», είπε συγκεκριμένα.
«Τότε είχε ψηφιστεί και η κατασκευή του μουσείου της Ακρόπολης». Αυτήν την ατάκα πρέπει να κρατήσετε. Γιατί έχουν ακουστεί φήμες ότι το μουσείο είναι αυθαίρετο…

Δεν υπάρχουν σχόλια: