Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Έδωσε απαντήσεις ο Βενγκέρ!!

Αίσθηση προκάλεσαν στην Αγγλία οι δηλώσεις του Πολ Μέρσον, ο οποίος είπε ότι στους τραυματίες παίκτες της Άρσεναλ χορηγούταν ένα «κιτρινωπό προϊόν», αφήνοντας σαφέστατα υπονοούμενα για τις φαρμακευτικες μεθόδους που ακολουθούν οι «κανονιέρηδες».
Σήμερα ο Αρσέν Βενγκέρ παραχώρησε την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου και ασφαλώς τοποθετήθηκε επί του συγκεκριμένου θέματος.
«Δεν μπορώ να θεωρήσω σοβαρά αυτά τα σχόλια. Δεν θυμάμαι πόσοι παίκτες έχουν περάσει από εδώ τα τελευταία 15 χρόνια. Ισως περισσότεροι από 200. Ο Πολ Μέρσον έμειμε για μερικούς μήνες. Νομίζω πως για τη φαρμακευτική αγωγή που χορηγούμε στην Άρσεναλ, θα ήταν καλύτερο να ρωτήσετε κάποιον που έχει παίξει στην ομάδα για πέντε, έξι, επτά ή εννέα χρόνια» είπε ο Γάλλος προπονητής που βρίσκεται στους «κανονιέρηδες» από τον Σεπτέμβριο του 1996 για να συνεχίσει με το αγωνιστικό κομμάτι:
«Οι ποδοσφαιριστές μου έδωσαν τα πάντα τη φετινή περίοδο και είμαι εκνευρισμένος από το γεγονός πως η προσπάθειά τους δεν ανταμείφθηκε με κάποιον τίτλο. Η αλήθεια είναι ότι την κρίσιμη στιγμή, δεν είχαμε την ψυχραιμία που απαιτείται και δεν κάναμε το… κάτι παραπάνω. Είμαι σίγουρος ότι με την προσθήκη εμπειρίας στο ρόστερ, θα βοηθηθούμε αρκετά και στη θερινή μεταγραφική περίοδο θα κάνουμε καλή έρευνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: