Σάββατο 14 Μαΐου 2011

«Στο πετσί του Έλληνα η ανομία»

«Είναι στην κουλτούρα μας η παρανομία, σύμφωνα με τον Γιάννη Μώραλη ο οποίος αναφέρθηκε στο φαινόμενο της βίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
«Στο πετσί του Έλληνα η ανομία»
Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός μίλησε στην ημερίδα της «Σχολής Μωραϊτη» με θέμα «Το ποδόσφαιρο σε κρίση. Αναζητείται λύση;», όπου τόνισε την αδυναμία των ΠΑΕ να ελέγξουν τους χουλιγκάνους. «Θα ήθελα να ρωτήσω τους παρευρισκόμενους για τα λάθη που έχουν γίνει και αν εμείς έχουμε βοηθήσει για να λυθούν τα προβλήματα. Δεν πιστεύω ότι το ποδόσφαιρο είναι ένας χώρος που αποτελείται από τραμπούκους. Οποιοσδήποτε που δεν μπορεί να προσφέρει, να φύγει ή να καταλάβει ότι είναι μέρος του προβλήματος. Υπάρχουν και καλά για το ποδόσφαιρο και θα ήθελα να το προστατεύσουμε» δήλωσε αρχικά.
Για τη βία τόνισε: «Για να μην αναφερθώ στην ομάδα που είμαι, θα αναφερθώ στον τελικό του Κυπέλλου, ΑΕΚ – Ατρόμητος. Δεν μπορούμε να ελέγξουμε την κατάσταση. Δεν είναι απλά τα πράγματα, έτσι όπως νομίζουν οι περισσότεροι. Καμία ΠΑΕ, κανένας σεκιούριτι δεν μπορεί να ελέγξει τον κόσμο που μπαίνει στο γήπεδο. Δεν είμαι υπέρ της αφαίρεσης βαθμών, αλλά μόνο αν υπάρχει δόλος. Η ανομία στη χώρα μας, είναι στην κουλτούρα μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: