Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Πανηγυρίζει το Μάντσεστερ!!

Το Μάντσεστερ είναι… στο πόδι! Λίγες ώρες μετά την κατάκτηση -και μαθηματικού- της Πρέμιερ Λιγκ από τη Γιουνάιτεντ, η Σίτε στέφθηκε κυπελλούχος Αγγλίας κερδίζοντας τη Στόουκ με 1-0!
Το «χρυσό» όπως αποδείχθηκε γκολ του Γιαγιά Τουρέ -χθες (13/5) είχε γενέθλια- στο 74ο λεπτό έδωσε στους «πολίτες» τον τίτλο, μετά από 35 ολόκληρα χρόνιακ, καθώς είχαν κατακτήσει το τελευταίο τρόπαιό τους (Λιγκ Καπ) το 1976, ενώ επέστρεψαν στην κορυφή του Κυπέλλου Αγγλίας για πρώτη φορά μετά το 1969!
Τα αρκετά εκατομμύρια που έχουν επενδυθεί, φέρνουν ήδη τους πρώτους καρπούς, με την κατάκτηση του FA Cup, αλλά και την συμμετοχή της ομάδας στο επόμενο Champions League.
Σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, οι «πολίτες» είχαν τον έλεγχο και δεν απειλήθηκαν, εκτός από τη φάση του Τζόουνς στα πρώτα λεπτά της επανάληψης, όταν βρέθηκε απέναντι από τον Χαρτ και αστόχησε.
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ (Ρομπέρτο Μαντσίνι): Χαρτ, Ρίτσαρντς, Κολάροφ, Λέσκοτ, Κομπανί, Μπάρι (73′ Τζόνσον), Ντε Γιονγκ, Γιάγια Τουρέ, Σίλβα (90′ Βιειρά), Μπαλοτέλι, Τέβες (88′ Ζαμπαλέτα).
ΣΤΟΟΥΚ ΣΙΤΙ (Τόνι Πιούλις): Σόρενσεν, Γουίλκινσον, Σόουκρος, Χουτ, Γουίλσον, Πέναντ, Γουίλαν (85′ Πουγκ), Ντέλαπ (81′ Κάριου), Εθέρινγκτον (63′ Γουάιτχεντ), Γουόλτερς, Τζόουνς

Δεν υπάρχουν σχόλια: