Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Μετά την Τούμπα και… βλέπουμε!!

Με δεδομένο πως ο Σταύρος Αδαμίδης έχρισε την κίνηση των Supporters ως την μοναδική λύση στο διοικητικό αδιέξοδο της ΑΕΚ, η πρώτη συνέντευξη Τύπου του φορέα αυτού αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον. Άλλωστε θα γίνει και η αποκάλυψη του πλάνου που έχει εκπονηθεί, προκειμένου να περάσει ένα ποσοστό μετοχών στα χέρια των Supporters.

Ωστόσο η αλήθεια είναι πως ενώ οι αρχικές εκτιμήσεις ανέφεραν την Δευτέρα ως την μέρα της περιβόητης και πολυαναμενόμενης συνέντευξης Τύπου, τώρα όλα δείχνουν πως πηγαίνει για το τέλος της εβδομάδας. Μετά και το εκτός έδρας ματς με τον ΠΑΟΚ δηλαδή.

Ο λόγος για την καθυστέρηση αυτή, φαίνεται να είναι απολύτως πρακτικός και ουδόλως τυπικός. Υπάρχουν βλέπετε ακόμα αρκετές εκκρεμότητες που πρέπει να τακτοποιηθούν, μέχρι το πλάνο να είναι πλήρες και φυσικά ανακοινώσιμο.

Ο επικεφαλής της κίνησης των Supporters Μάκης Κασνακίδης αλλά και οι συνεργάτες του, γνωρίζουν καλά πως θα κληθούν να απαντήσουν σε μια σειρά από ερωτήματα σχετικά με τον φορέα τον οποίο ετοιμάζουν. Και γι αυτό και θέλουν να είναι απολύτως έτοιμοι.

Πάντως υπάρχει έντονη φημολογία, πως κάποια εκ των μελών των Supporters εκφράζουν τις επιφυλάξεις τους, ακόμα και τις διαφωνίες τους, για το εγχείρημα αυτό.

Όπως επίσης εξακολουθεί να είναι επιφυλακτικός και ο Θωμάς Μαύρος, στον οποίο έχει γίνει πρόταση για συμμετοχή στα κοινά της ομάδας, μετά το τέλος της σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: