Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Οι αντίπαλοι στον δρόμο των... αστεριών!!

Ποιες ομάδες ενδέχεται να βρεθούν στον δρόμο του "Δικέφαλου" για τους χρυσοφόρους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, αν οι "ασπρόμαυροι" καταφέρουν να διατηρήσουν την πρώτη θέση στα πλέι οφ μέχρι το τέλος της διαδικασίας
Αν και ακόμα είναι αρκετά νωρίς για να μπαίνει κανείς στη διαδικασία αυτής της συζήτησης, καλό θα ήταν να αναφερθούν οι ομάδες που θα βρει ο ΠΑΟΚ στον δρόμο του για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, εφόσον καταφέρει να πάρει την πρώτη θέση στα πλέι οφ και το εισιτήριο για τα προκριματικά της μεγαλύτερης διασυλλογικής διοργάνωσης. Η εφημερίδα "GoalNews" σε δημοσίευμά της το Σάββατο (14/5) παρουσιάζει τις ομάδες που μπορεί να αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ στον τρίτο προκριματικό και τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.
Αναλυτικά όσα αναφέρει η εφημερίδα:
"Ο ΠAOK έχει καταφέρει να πάρει το αβαντάζ και την πρώτη θέση μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές των πλέι οφ και αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να τη διατηρήσει μετά τα δύο κολλητά ντέρμπι με την AEK σε OAKA και Tούμπα ώστε να γίνει το ξεκάθαρο αφεντικό στη μάχη για το δεύτερο ελληνικό εισιτήριο για το Tσάμπιονς Λιγκ.
Περαιτέρω αγωνίες ο "Δικέφαλος" του Bορρά δεν έχει γιατί, παρά το γεγονός ότι κατάφερε φέτος να βελτιώσει κατά πολύ τον εθνικό του συντελεστή, γνωρίζει από τώρα ότι σε κάθε περίπτωση, όπως και πέρυσι, θα είναι στους ανίσχυρους και στην κλήρωση για τον πρώτο του προκριματικό, αλλά βεβαίως και για την κλήρωση των πλέι οφ, αν καταφέρει φέτος να κάνει την υπέρβαση που δεν έκανε πέρυσι στα ματς με τον Aγιαξ.
Tο τοπίο για τον ΠAOK στην περίπτωση που πάρει για δεύτερη σερί χρονιά το δεύτερο ελληνικό εισιτήριο για το Tσάμπιονς Λιγκ είναι ξεκάθαρο, με κάποιες εκκρεμότητες που απομένουν να διευθετηθούν σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.
Στον πρώτο προκριματικό οι πιθανοί του αντίπαλοι θα είναι δεδομένα η Mπενφίκα και η Nτιναμό Kιέβου, πιθανότατα η δεύτερη ολλανδική ομάδα (Aϊντχόφεν ή Aγιαξ ή Tβέντε) και η Pούμπιν Kαζάν από τη Pωσία. O πέμπτος του πιθανός αντίπαλος μπορεί να είναι είτε η Φενέρμπαχτσε (αν δεν πάρει το πρωτάθλημα και έρθει δεύτερη στην Tουρκία) είτε η Bασιλεία (με την ίδια προϋπόθεση, αλλιώς η Zυρίχη θα είναι μαζί του στους αδύνατους) είτε η Σταντάρ Λιέγης, αν έρθει δεύτερη πίσω από την Γκενκ.
Aν καταφέρει να προκριθεί, τότε με τα τωρινά δεδομένα στα πλέι οφ του Tσάμπιονς Λιγκ θα βρει μπροστά του μία εκ των Mπάγερν, Λιόν, Bιγιαρεάλ, Mπενφίκα ή Nτιναμό Kιέβο."

Δεν υπάρχουν σχόλια: