Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Στο Βόλο τους περιμένουν ...σοκ και Μπέος!

Τι εννοούσε, άραγε, ο Μπέος όταν έλεγε στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, «Μπράβο που τα καταφέρατε εσείς, αλλά οι άλλοι δεν υπάρχει περίπτωση να περάσουν από το Βόλο»;
Στο Βόλο τους περιμένουν ...σοκ και Μπέος!
Είναι ολοφάνερο τι εννοούσε. Για τον Ολυμπιακό Βόλου θα είναι ζωής ή θανάτου τα δυο επόμενα εντός έδρας ματς. Και μόνο αν δούμε τους δυο αντιπάλους, καταλαβαίνουμε.

Η κόντρα Μπέου - Παναθηναϊκού είναι στο φόρτε της. Όλοι θυμόμαστε τι έγινε και στην πρόσφατη αναμέτρηση για το πρωτάθλημα στον Βόλο. Συνεπώς, είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι ο Ολυμπιακός Βόλου θα… σκιστεί και θα είναι ντέρμπι γι’ αυτόν.

Με την αγωνιστική κατάσταση, μάλιστα, στην οποία βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, ακόμα και το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ δεν είναι εύκολο για τους πράσινους, αφού ο Ολυμπιακός Βόλου είναι μια δεμένη ομάδα που προβληματίζει κάθε αντίπαλο.

Όσο για τον αγώνα με την ΑΕΚ στον Βόλο, ο τοπικός Ολυμπιακός θέλει να κόψει βαθμούς για να μην βγει η Ένωση 1η στα πλέι-οφ. Αν μπλοκάρει την ΑΕΚ ο Ολυμπιακός Βόλου, τότε αυτόματα βγαίνει στην Ευρώπη. Αν, όμως, οι κιτρινόμαυροι έρθουν 1οι, τότε τη θέση για τη Europa League την παίρνει ο Ατρόμητος (ως φιναλίστ του Κυπέλλου) και ο Μπέος μένει αμανάτι.
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: