Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Ο Μπέος, ο Γιδόπουλος και «η αλαζονεία της παρανομίας»

Η κόντρα του Αχιλλέα Μπέου με τον Νίκο Γιδόπουλο καλά κρατεί, καθώς ο τελευταίος εξέδωσε ανακοίνωση κατά του «ισχυρού άνδρα» του Ολυμπιακού Βόλου, κάνοντας λόγο για «αλαζονεία της παρανομίας»…
Ο Μπέος, ο Γιδόπουλος και «η αλαζονεία της παρανομίας»
Αναλυτικά:
«Με έκπληξη διάβασα την δήλωση του εξυγιαντή του ποδοσφαίρου κ. Μπέου. Αποτελεί Παγκόσμια πρωτοτυπία, άξια για το βιβλίο Γκίνες. Άνθρωπος που καταδικάστηκε από το δικαστήριο να δηλώνει δικαιωμένος. Αυτό πλέον δεν είναι παράνοια, ούτε αλαζονεία της εξουσίας. Είναι αλαζονεία της παρανομίας. Άνθρωπος που έβρισε τον υφυπουργό κ. Αϊδόνη, είπε περαστικό τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Μπιταξή, απεκάλεσε ηθοποιό και ακατάλληλο τον αθλητικό εισαγγελέα κ. Φάκο.
Άνθρωπος ο οποίος παραπέμφθηκε από τον εισαγγελέα για τις κασέτες, του έχουν καταθέσει μηνύσεις τουλάχιστον 10 άτομα, πιθανολογείται ότι εμπλέκεται σε στημένους αγώνες, έχει το θράσος να λέει ότι δικαιώθηκε.
Σε ένα σημείο μόνο συμφωνώ με τις εμετικές δηλώσεις που έχει κάνει κατά καιρούς ο κ. Μπέος για μένα. Δήλωσε ότι ο Γιδόπουλος είναι παλαιάς εποχής παράγοντας. Συμφωνώ απολύτως, διότι για να είσαι μοντέρνος παράγοντας, πρέπει σε κάθε σεζόν να φτιάχνεις τουλάχιστον 6-7 παιχνίδια, άσσο ημίχρονο, διπλό τελικό. Αυτά για τον εξυγιαντή κ. Μπέο και δεν τελειώσαμε ακόμα. Ξέρει ότι δεν το φοβάμαι και θα έχουμε συνέχεια στα δικαστήρια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: