Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Ο Φερέιρα, ο Δώνης και οι ξένοι υποψήφιοι!!

Καλώς ή κακώς η προπονητολογία έχει ξεκινήσει στον Παναθηναϊκό. Ακόμη δεν είναι βέβαιο αν θα φύγει ή θα μείνει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, ωστόσο με τα αποτελέσματα που έρχονται στα πλέι-οφ, οι πιθανότητες παραμονής του και τη νέα περίοδο, ελαχιστοποιούνται. Και έτσι ξεκίνησαν να διαρρέουν ονόματα που έχουν απασχολήσει τους πράσινους, όπως αυτό του Γιώργου Δώνη.

Υπάρχει θέμα με τον νυν τεχνικό του Ατρόμητου, είναι ψηλά στη λίστα και αν τελικά επέλθει διαζύγιο με τον Πορτογάλο θα κινηθούν για τον 42χρονο πρώην παίκτη του συλλόγου. Το μοναδικό πρόβλημα εντοπίζεται στο συμβόλαιο του Δώνη, που έχει κάποιες ρήτρες και χρονικό ορίζοντα όπου μπορεί να το σπάσει με τους Περιστεριώτες. Χρονικό περιθώριο που δεν προλαβαίνει ο Παναθηναϊκός.

Σε κάθε περίπτωση αυτό που βγαίνει από το ρεπορτάζ είναι πως οι πράσινοι και κυρίως ο Γόντικας έχει μία λίστα με ονόματα προπονητών, ως επί το πλείστον ξένων και βάση αυτών θα ξεκινήσει την αναζήτηση το καλοκαίρι με τη βοήθεια του νέου τεχνικού διευθυντή. Γι' αυτό ο προεδρεύων αντιπρόεδρος θέλει να κλείσει γρήγορα το ζήτημα του τεχνικού διευθυντή, αφού θα έχει έναν γνώστη της αγοράς για να τρέχει πολλά ζητήματα.

Η λίστα με τους προπονητές δεν έχει διαρρεύσει και ίσως να μην την γνωρίζουν ούτε τα μέλη της διοικούσας επιτροπής, για ευνόητους λόγους. Άλλωστε αυτή τη στιγμή το βασικό ζητούμενο είναι η έξοδος στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και όλα τα άλλα έπονται. Ο Γόντικας ελπίζει ακόμη πως ο Φερέιρα θα ανατρέψει την κατάσταση, θα βγάλει την ομάδα πρώτη στα πλέι-οφ και ίσως να μην χρειαστεί να ψάξει για διάδοχο του.

Και εμείς ελπίζουμε κάποια στιγμή αν πιάσουμε το Τζόκερ, αλλά πόσες ρεαλιστικές πιθανότητες έχουμε πιστεύετε; Άντε, ελάχιστα λιγότερες από αυτές του Φερέιρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: