Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Γκίγκς: «Ο λόγος που συνεχίζω να αγωνίζομαι…»

Μία από τις πιο ευτυχισμένες ημέρες της καριέρας του ήταν η σημερινή για τον Ράιν Γκιγκς. Ο ζωντανός θρύλος της Γιουνάιτεντ τόνισε ότι δεν έχει σταματήσει να αγωνίζεται, για να βιώνει στιγμές όπως αυτή.
«Είκοσι χρόνια πριν δεν βρισκόμασταν καν κοντά στη Λίβερπουλ αλλά αυτή τη στιγμή τους έχουμε ξεπεράσει. Για αυτό συνεχίζω, για μέρες σαν τη σημερινή. Είναι φανταστικό».
Ο σκόρερ της αναμέτρησης με τη Μπλάκμπερν Γούειν Ρούνεϊ μίλησε για απίστευτο συνάισθημα: «Είχα πολλά σκαμπανεβάσματα στη χρονιά αλλά αυτό είναι φανταστικό. Είναι εξαιρετικό το ότι κατακτήσαμε το 19ο τίτλο. Για μένα, για τους οπαδούς, για το σύλλογο είναι απίστευτο συναίσθημα».
Ο Ριο Φέρντιναντ δήλωσε: «Ήταν δύο δύσκολα χρόνια για μένα και τώρα είμαι σε καλή κατάσταση έχοντας δουλέψει αρκετά στις προπονήσεις. Αν δουλεύεις σκληρά ανταμείβεσαι για αυτό και αυτός το πρωτάθλημα είναι για τους οπαδούς μας».
Ο Ερνάντεζ υπογράμμισε: «Είναι πραγματικά εκπληκτικό. Είμαι χαρούμενος και είναι κάτι περισσότερο από όσα είχα φανταστεί. Ονειρευόμουν αυτή τη στιγμή και είναι φανταστικό να είσαι σε αυτό το σύλλογο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: