Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Σκέφτεται Ολυμπιακό ο Τζαβέλλας!!

Η Άιντραχτ βρίσκεται από το απόγευμα του Σαββάτου στην δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας, με τον Ολυμπιακό να τρίβει τα χέρια του! Ο λόγος φυσικά για τον Γιώργο Τζαβέλλα, ο οποίος ενδιαφέρει τους ερυθρόλευκους και σύμφωνα με πληροφορίες από το στενό του περιβάλλον, καλοβλέπει πλέον την περίπτωση των πρωταθλητών Ελλάδας.

Ο Έλληνας αμυντικός πλέον βλέπει τον Ολυμπιακό ως μία καλή λύση για το μέλλον της καριέρας του, καθώς τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα ήθελε στην Γερμανία. Η ομάδα της Φρανφούρτης υποβιβάστηκε και φυσικά και εκείνος δεν θέλει να αγωνιστεί σε μικρότερης δυναμικής λίγκα.

Ο Ολυμπιακός την νέα σεζόν θα αγωνίζεται στο Τσάμπιονς Λιγκ, κάτι το οποίο είναι δέλεαρ για κάθε ποδοσφαιριστή, ενώ οι κινήσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη δείχνουν πως οι «ερυθρόλευκοι» κινούνται στον σωστό δρόμο προκειμένου να κτίσουν ένα αξιόμαχο σύνολο. Φυσικά όλα αυτά έχουν αρχίσει να πείθουν τον διεθνή μπακ να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη, αν και ο ίδιος ακόμα σκέφτεται ευρωπαϊκά.

Την δεδομένη χρονική στιγμή, ο Τζαβέλλας επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του σε ένα καλό πρωτάθλημα του εξωτερικού. Αν όμως δεν έρθει μία πρόταση που να τον ικανοποιεί απόλυτα, τότε όλα δείχνουν πως οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του, σε μία θέση μάλιστα που «καίγονται» αυτή την στιγμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: