Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Γκιγκς: «Όπως η ομάδα του ´68»!!

Την πεποίθηση του ότι μετά από 30-40 χρόνια οι ποδοσφαιρόφιλοι θα μιλούν με τον καλύτερο τρόπο και με ισάξιους χαρακτηρισμούς για την φετινή ομάδα της Γιουνάιτεντ όπως εκείνη του 1968.

Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε ο Ράιαν Γκιγκς στην επίσημη ιστοσελίδα της Uefa, αναφορικά με τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου για το Champions League κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Ο ...καλός στρατιώτης Ράιαν, μίλησε για την μεγάλη πορεία της Μάντσεστερ φέτος, τόσο στα εγχώρια όσο και στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Παράλληλα, δεν μπορούσε να μην αναφερθεί στη μεγάλη του αντίπαλο, Μπαρτσελόνα, την οποία θα κληθεί να αντιμετωπίσει με τους συμπαίκτες του το προσεχές Σάββατο 28/5 και τους σπουδαίους αντιπαλους του (Ινιέστα, Τσάβι, Μέσι).

Κλείνοντας, όμως, ο Ουαλός προέβη σε μία βαρύγδουπη δήλωση. Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Πιστεύω πως η Γιουνάιτεντ είναι ο μεγαλύτερος ποδοσφαιρικός σύλλογος στον κόσμο. Ελπίζουμε πως σε περίπου 30 με 40 χρόνια ο κόσμος θα μιλάει για τη φετινή ομάδα της Γιουνάιετντε όπως μιλάγανε για την μεγάλη ομάδα του '68».  

Δεν υπάρχουν σχόλια: