Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

«Κάκος, σπρώξιμο και Μαρινάκης»

Μπορεί ο Ολυμπιακός να είναι πρωταθλητής και να μην έπαιζε σήμερα μπάλα, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι τα «ερυθρόλευκα» site θα άφηναν ασχολίαστο τον τρόπο που κέρδισε ο Παναθηναϊκός τον ΠΑΟΚ.
«Κάκος, σπρώξιμο και Μαρινάκης»
Δείτε τι έγραψαν:
Katimagiko.gr
Να γιατί ήθελαν Κάκο…
Με γκολ οφσάιντ του Ζιλμπέρτο στο 74’ ο κακός Παναθηναϊκός νίκησε 1-0 τον ΠΑΟΚ και σε συνδυασμό με την ήττα της ΑΕΚ στον Βόλο από τον τοπικό Ολυμπιακό απέκτησε προβάδισμα για την δεύτερη θέση.
Gavros.gr
Τον σπρώχνουν όσο δεν πάει άλλο!
Όταν… γέλαγαν στον Ολυμπιακό με τον ορισμό του Τάσου Κάκου για τον αγώνα Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ, κάτι ήξεραν! Πήγε ο Κερκυραίος στο ΟΑΚΑ και έδωσε ένα πέναλτι για το οποίο έχει πέσει όλος ο κόσμος κάτω από τα… γέλια! Ευτυχώς για τον ίδιο, βρέθηκε ο δεύτερος βοηθός του και τον έσωσε από την ξεφτίλα! Την ξεφτίλα, ναι! Αλλά ποιος να φταίει; Ποιος τον έστειλε να παίξει στο ΟΑΚΑ κύριε Πιλάβιε; Στο τέλος, θα βγει και παραπονούμενος ο Παναθηναϊκός!
Rednews.gr
Τα έλεγε ο Μαρινάκης
Η απόλυτη δικαίωση της τοποθέτησης του Βαγγέλη Μαρινάκη για τον Τάσο Κάκο ήταν το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ. Στον κόσμο του είναι ο Κερκυραίος διαιτητής μετά τα όσα έκανε στον τελικό του κυπέλλου. Μάλιστα υπέδειξε ένα πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού που γέλαγαν και οι κότες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: