Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

"Εμείς δεν είμαστε Ολυμπιακός!"

Την ώρα που το νομικό επιτελείο της ΑΕΚ μελετά το ενδεχόμενο ένστασης για να πάρει το ματς του Βόλου στα χαρτιά, οι οπαδοί της Ένωσης παίρνουν θέση: "Το χάσαμε στο γήπεδο!".
"Εμείς δεν είμαστε Ολυμπιακός!"
Όπως γράψαμε προηγουμένως, η ΠΑΕ ΑΕΚ φέρεται σύμφωνα με ένα άρθρο του ΚΑΠ να έχει δικαίωμα ένστασης για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου λόγω της παρουσίας του τιμωρημένου Αχιλλέα Μπέου στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια του γηπέδου.
Το νομικό επιτελείο της Ένωσης εξετάζει αν μπορεί ο σύλλογος να καταθέσει την ένσταση για να πάρει το παιχνίδι στα χαρτιά, ωστόσο δεν είναι σίγουρο ότι η "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ θα προχωρήσει σε αυτή την ενέργεια.
Προφανώς για ηθικούς λόγους, από τη στιγμή που η ΑΕΚ έχασε στο γήπεδο και από τη στιγμή που πριν μερικά χρόνια ο Ολυμπιακός είχε πάρει το πρωτάθλημα με αυτόν τον τρόπο από την Ένωση στην περίφημη υπόθεση Βάλνερ...
Το παραπάνω σκεπτικό φαίνεται να έχει και μια σημαντική μερίδα των οπαδών της ΑΕΚ. Αυτό εκφράζουν οι φίλοι της ομάδας στις πρώτες τους αντιδράσεις στα ραδιόφωνα και στα διάφορα σάιτ και φόρουμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: