Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Ηλεκτρονικός «βομβαρδισμός» προς όλους!!

Με κάθε τρόπο συνεχίζεται η προσπάθεια από τους φιλάθλους του Ηρακλή, προκειμένου να κάνουν γνωστό τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στους πάντες. Πέρα από τις πορείες και τις άλλες κινητοποιήσεις που υπάρχουν και θα συνεχιστούν , οι φίλαθλοι του Ηρακλή, έχουν επιδοθεί σε μια προσπάθεια να «βομβαρδίζουν» με ηλεκτρονικά μηνύματα πολιτικούς και αθλητικούς φορείς.
Τις τελευταίες μέρες πολλοί φίλαθλοι των «κυανόλευκων» έχουν αποστείλει μηνύματα στην ΟΥΕΦΑ και προσπαθούν με αυτό τον τρόπο να αφυπνίσουν την ευρωπαϊκή ομοσπονδία για το καυτό ζητήματα. Τα μηνύματα είναι τόσα πολλά που έχουν αποσταλεί που πραγματικά έχει δημιουργήσει προβλήματα στους ανθρώπους της ΟΥΕΦΑ.
Από την άλλη μεριά ανάλογα μηνύματα έχουν αποσταλεί στο πρωθυπουργικό γραφείο, αλλά ακόμα και στο γραφείο του προέδρου της δημοκρατίας. Κάποιοι δεν έχουν μείνει μόνο σε αυτό άλλα έχουν αποστείλει και έγγραφες επιστολές στα συγκεκριμένα πολιτικά γραφεία. Ανάλογες κινήσεις γίνονται και προς βουλευτές αλλά και υπουργούς ώστε να γνωρίζουν όλοι την κατάσταση του Ηρακλή και για ποιο λόγο έφτασε σε αυτό το σημείο.
Οι «ηλεκτρονικές κινητοποιήσεις» συνεχίζονται και στο διαδίκτυο με την δημιουργία γκρουπ σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης αλλά και με κάθε άλλο τρόπο που μπορεί να βοηθήσει την προσπάθεια που διεξάγεται από πολλές πλευρές.
Σαφώς μπορεί να ισχυριστεί κανείς ότι τις περισσότερες φορές αυτά τα μηνύματα ούτε καν διαβάζονται από τους αποδέκτες αλλά ακόμα και ένας να το διαβάσει θα είναι κέρδος. Μεγαλύτερο κέρδος θα είναι αν κάποιος από όλους αυτούς ευαισθητοποιηθούν και προσπαθήσουν να δώσουν τις απαραίτητες λύσεις. Γιατί κάθε βοήθεια είναι πολύτιμη στην δεδομένη χρονική στιγμή και στον Ηρακλή γνωρίζουν ότι δεν περισσεύει κανένας για τον αγώνα που γίνεται .

Δεν υπάρχουν σχόλια: