Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Αθανασιάδης: «Πράξη τα όνειρα του κόσμου»

Στους εκπροσώπους του Τύπου τοποθετήθηκε ο επικεφαλής του νικητήριου σχήματος των εκλογών της Λέσχης, «ΑΡΗΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ» κ. Θανάσης Αθανασιάδης, δίνοντας την υπόσχεση για ακόμη πιο σκληρή δουλειά την επόμενη διετία.

Ο κ. Αθανασιάδης σημείωσε: «Θέλω να εξάρω τις διαδικασίες κάτω από τις οποίες έγινε η ψηφοφορία για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. μέσα σε κλίμα ήθους και ευπρέπειας. Ευχαριστούμε την μεγάλη πλειοψηφία του εκλογικού σώματος που μας εμπιστεύτηκε για την επόμενη διετία η οποία είναι πολύ κρίσιμη. Μας οπλίζει με δύναμη, κουράγιο και μας βάζει ευθύνες για να δουλέψουμε ακόμη πιο σκληρά και να κάνουμε πράξη τα όνειρα του κόσμου του Άρη».

Ζαμπέτας: «Να δούμε τον Άρη ψηλά»

Ο Αντώνης Ζαμπέτας δήλωσε: «Νιώθω υπερήφανος που είμαι μέλος της οικογένειας του Άρη βλέποντας τις σημερινές δημοκρατικές διαδικασίες. Ευχαριστώ για τη εμπιστοσύνη του κόσμου του ΑΡΗ προς εμάς. Θα συνεχίσουμε με την ίδια αίσθηση ευθύνης προκειμένου να δούμε τον Άρη ψηλά. Ευθύνη από μόνη της είναι η συμμετοχή μας στην ομάδα και όχι τόσο το αποτέλεσμα. Θα δώσουμε και την ψυχή μας για να δούμε τον Άρη εκεί που πρέπει να είναι».

Παπαϊωάννου: «Το καλύτερο»

Από την πλευρά του ο Ντίμης Παπαϊωάννου είπε: «Ο κόσμος του Άρη είναι διαφορετικός και αυτό το απέδειξε σήμερα. Σήμερα καταλάβαμε πόσο δημοκρατικές διαδικασίες υπάρχουν στον Άρη. Τους ευχαριστούμε γιατί αυτό το πράγμα είναι υγεία. Ο κόσμος πρέπει να μας έχει εμπιστοσύνη. Θα κάνουμε το καλύτερο για τον Άρη δουλεύοντας με διαφάνεια».

Ορφανίδης: «Εκεί που του αξίζει ο Άρης»

Ο Τάσος Ορφανίδης είπε: «Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όσους ήρθαν και άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα στηρίζοντας αυτή την πρωτοποριακή κίνηση. Μέσα από αυτή τη διαδικασία πήραμε το μήνυμα ότι ο κόσμος κατανοεί τις προσπάθειες της διοίκησης τα τελευταία δύο χρόνια. Εγώ, αλλά και τα υπόλοιπα νέα μέλη, μπήκαμε για να στηρίξουμε αυτή την κίνηση που θέλει να φτάσει τον Άρη εκεί που του αξίζει».

Πόππης: «Να κάνουμε περήφανο τον κόσμο»

Ο  Ηλίας Πόππης είπε: «Σήμερα ο Άρης ήταν πρωτοπόρος με τις δημοκρατικές διαδικασίες που έλαβαν χώρα. Ευχαριστούμε τον κόσμο και θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να είναι περήφανοι οι φίλαθλοι του Άρη αλλά και εμείς, καθώς προερχόμαστε από αυτούς».

Ευγενίου: «Κέρδισαν οι διαδικασίες»

Ο Στράτος Ευγενίου δήλωσε: «Θέλω να δώσω τα συγχαρητήρια μου  στον κ Αθανασιάδη για τη εκλογή του και στον κ. Στεφανίδη για τον αγώνα του. Σήμερα κέρδισαν οι διαδικασίες. ‘Ήταν φανταστικό αυτό που έγινε. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι όλος ο κόσμος πρέπει να είναι μια γροθιά για το καλό του Άρη».

Σαρρής: «Ηχηρή απάντηση»

Ο Δημήτρης Σαρρής τόνισε: «Το πιο σημαντικό γεγονός είναι ότι για μια ακόμη φορά οι διαδικασίες ήταν άψογες και δημοκρατικές. Πάνω από όλα θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο του Άρη, τους συναδέλφους δικηγόρους, τα παιδιά στις εφορευτικές επιτροπές, τα σεκιούριτι και το Δ.Σ της Λέσχης. Ο κόσμος του ΑΡΗ απάντησε ηχηρά στον πόλεμο λάσπης και συκοφαντιών που δεχτήκαμε και έδειξε ότι πέρα από όλα χρειάζεται θετικές προτάσεις για το αύριο. Η εντολή είναι ηχηρή, δυνατή, μας δίνει κουράγιο και θα κάνουμε ότι μπορούμε έτσι ώστε η επόμενη διετία να είναι αυτή της πλήρους ανάκαμψης και ευημερίας του Συλλόγου. Από αύριο όλοι μαζί, δυνατοί και ενωμένοι θα συνεχίσουμε για το καλό της ομάδας. Ο σχεδιασμός υπάρχει ήδη και συνεχίζουμε από εκεί που σταματήσαμε για το καλό και το μεγαλείο του ΑΡΗ».

Βαλογιώργης: «Κουράγιο για τη συνέχεια»

Ο Αγαπητός Βαλογιώργης είπε: «Δουλεύουμε δω και πολύ καιρό. Σίγουρα το αποτέλεσμα μας δίνει τεράστιο  κουράγιο για να προχωρήσουμε. Θα είμαστε και τα επόμενα δυο χρόνια. Θέλουμε να υλοποιήσουμε τα οράματα μας για τον ΑΡΗ και εμείς και ο προπονητής μας. Η διοίκηση δεν πρόκειται να αποκλίνει από το πλάνο των τελευταίων δύο χρόνων. Εάν μπορέσουμε να πετύχουμε και το κάτι παραπάνω στο αγωνιστικό, αυτό θα είναι το θαύμα.. Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους όσους μας ψηφίσαν και μας έδωσαν μια καθαρή νίκη. Μακάρι να συνεχίσουμε δυνατοί».
Παπαδόπουλος: «Νικητής ο ΑΡΗΣ»

Ο πρόεδρος του ΑΣ Άρης Νίκος Παπαδόπουλους είπε: «Συγχαρητήρια στην παράταξη του κ. Αθανασιάδη αλλά και σε όλους όσους ήρθαν και άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα. Νικητής σήμερα είναι ο ΑΡΗΣ. Σαν ερασιτέχνης θα είμαστε δίπλα στη νέα διοίκηση και θα κοιτάξουμε την ανοδική πορεία που πρέπει να έχει η ομάδα μας».

Στεφανίδης: «Στη διάθεση της διοίκησης»

Ο εκπρόσωπος του σχήματος «ΑΡΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑ» Παναγιώτης Στεφανόδης δήλωσε: «Συγχαρητήρια στον κ. Αθανασιάδη και στο υπόλοιπο Δ.Σ. για την εκλογή τους. Τους ευχόμαστε καλή δύναμη. Ευχαριστούμε όσους ήρθαν να ψηφίσουν. Τώρα αρχίζει η πορεία μας. Θα δούμε πως διαμορφώθηκε το αποτέλεσμα. Από αύριο θα είμαστε στη διάθεση της διοίκησης.
Κάνω κάλεσμα σε όλους να είναι κοντά στην ομάδα έτσι ώστε να δούμε τον ΑΡΗ πιο ψηλά. Θα είμαστε έτοιμοι στην Τακτική γενική συνέλευση της Λέσχης να καταθέσουμε τις προτάσεις μας προκειμένου να γιγαντωθεί ο ΑΡΗΣ».

Γρανούζης: «Παράδειγμα για όλη την Ελλάδα»

O πρόεδρος της Λέσχης Γιάννης Γρανούζης σημείωσε: «Η σημερινή διαδικασία μπορεί να ήταν κουραστική, αλλά ήταν και χαρμόσυνη. Είναι το ύψιστο καθήκον σαν Λέσχη να εκλέγουμε αυτή τη διοίκηση. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στις χιλιάδες των αρειανών που ήρθαν μαζικά και ψήφισαν. Αυτές οι εκλογές θα μείνουν στην ιστορία ως η πιο ήρεμη διαδικασία που έγινε ποτέ. Είναι παράδειγμα για όλη την Ελλάδα» ενώ συνέχισε λέγοντας:

«Το ποσοστό που συμμετείχε ήταν 75 -78%. Είναι ένα υψηλό και ικανοποιητικό γιατί δεν είναι σκοπός καθενός που γράφεται στη Λέσχη να ψηφίζει. Πολύ απλά το κάνουν γιατί αγαπούν τον ΑΡΗ».
Πηγή: theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: