Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

«ΑΡΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑ»: «Αντάξιοι της εμπιστοσύνης του κόσμου»

Με ανακοίνωσή του ο συνδυασμός «ΑΡΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑ» τοποθετήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας για τις εκλογές της Λέσχης και την επόμενη μέρα της ΠΑΕ. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Την 22α Μαΐου 2011, ο λαός του ΑΡΗ εξέλεξε τη νέα διοίκηση για την επόμενη διετία δίνοντας το χρίσμα στον συνδυασμό ΑΡΗΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ. Σεβόμενοι το αποτέλεσμα ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή επιτυχία στον κύριο Αθανασιάδη και τα υπόλοιπα μέλη του συνδυασμού του, προκειμένου να φέρουν εις πέρας το δύσκολο έργο που έχουν μπροστά τους. Μακάρι οι προσπάθειες τους να φέρουν τον ΑΡΗ εκεί που όλοι τον θέλουμε.

Από την πλευρά μας, δηλώνουμε περήφανοι για τη συμμετοχή μας στην εκλογική διαδικασία. Προσπαθήσαμε να εκφράσουμε μια διαφορετική άποψη σε ότι αφορά το μέλλον του ΑΡΗ και με το ψηφοδέλτιο μας και τη γενικότερη στάση που κρατήσαμε, συμβάλαμε στο να αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερη οντότητα και κύρος ο θεσμός της Λέσχης.
Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας στο σύνολο του έντυπου και ηλεκτρονικού Τύπου για την προβολή των θέσεων του συνδυασμού μας και γενικότερα για την προώθηση του θεσμού της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το σύνολο των μελών της Λέσχης που άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα. Σίγουρα ο λαός του ΑΡΗ είναι υπερπολλαπλάσιος των ψηφισάντων και αυτό είναι ένα γεγονός που μας προβληματίζει, όπως μας απασχολεί και το γεγονός πώς ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό των οικονομικά τακτοποιημένων μελών δεν άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα.
Σε ότι αφορά τα μέλη που μας τίμησαν με την ψήφο τους, δηλώνουμε ότι θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης που μας έδειξαν. Θα είμαστε παρόντες σε ότι αφορά την αγαπημένη μας ομάδα φροντίζοντας να ακούγεται και η άποψη τους.
Για μας η προσπάθεια ξεκινάει από σήμερα...».

Δεν υπάρχουν σχόλια: