Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Αγωνία για Περπέρογλου!!

Κλαίγοντας από τους πόνους στον ώμο του αποχώρησε από τον 3ο ημιτελικό Παναθηναϊκού - ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ ο Στράτος Περπέρογλου. Φόβοι απουσίας του από τους τελικούς με τον Ολυμπιακό.
Αγωνία για Περπέρογλου
Σε μια ανύποπτη στιγμή στο 19ο λεπτό του αγώνα, ο διεθνής φόργουορντ προσπάθησε να διεκδικήσει την μπάλα από τον Γιαννακίδη με βουτιά στο παρκέ, ωστόσο έπεσε πάνω της με τον αγκώνα του ζορίζοντας τον ώμο και οι κραυγές του ακούστηκαν σε ολόκληρο το κλειστό του ΟΑΚΑ.
Αμέσως έσπευσε κοντά του το ιατρικό τιμ του Παναθηναϊκού και μετά από 2-3 λεπτά αγωνίας ο Περπέρογλου σηκώθηκε από το παρκέ βαστώντας τον χτυπημένο του ώμο και αποχώρησε σκουπίζοντας τα δάκρυα από τα μάτια του με μια πετσέτα.
Πλέον, αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες θα υποβληθεί, για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού και να ξεκαθαριστεί αν υπάρχει πιθανότητα συμμετοχής του Περπέρογλου στη σειρά των τελικών με τον Ολυμπιακό, η οποία -αν δεν υπάρξει κάποια έκπληξη στους 3ους ημιτελικούς- θα ξεκινήσει την ερχόμενη Πέμπτη στο ΣΕΦ.
Οι πρώτες πληροφορίες, πάντως, είναι ενθαρρυντικές για τον παίκτη, καθώς μιλούν για διάταση στον θωρακικό μυ και όχι για εξάρθρωση ωμοπλάτης...

Δεν υπάρχουν σχόλια: