Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Καπετάνος, Ροτζέριο και στο βάθος... Γιάκομπ για τον Άρη!!

Ώρα για δουλειά... Οι εκλογές στην ΠΑΕ Άρης έχουν ολοκληρωθεί, η ανάδειξη της διοίκησης του Θανάση Αθανασιάδη ανοίγει το δρόμο για τις πράξεις και η δρομολόγηση του μεταγραφικού σχεδιασμού έχει ξεκινήσει. Άλλωστε, δεν είναι μυστικό ότι τις τελευταίες ημέρες Αθανασιάδης και Τσιώλης ήταν σε... ανοιχτή γραμμή, προκειμένου να "τρέξουν" τις εξελίξεις, έχοντας ο πρώτος στα χέρια του την αγωνιστική έκθεση από τον 52χρονο προπονητή.

Αυτήν τη στιγμή υπάρχει μια λίστα ονομάτων που θα απασχολήσουν μεταγραφικά τους κίτρινους, ονόματα που έχουν δει λίγο, πολύ το φως της δημοσιότητας. Ονόματα όπως αυτά των Ροτζέριο Μάρτινς, Κώστα Καπετάνου, Σωκράτη Φυτανίδη, Γιώργου Ζησόπουλου, Σήφη Δασκαλάκη, Βέλιμιρ Ράντμαν, Νίκολα Μπέλιτς.

Σε αυτά έρχεται να προστεθεί και η περίπτωση του Βικτοράς Γιάκομπ. Ο Ρουμάνος επιθετικός του Ηρακλή είχε απασχολήσει και πέρσι τους κίτρινους, αλλά προτίμησε να παραμείνει στο Καυταντζόγλειο και φέτος το ενδιαφέρον επανέρχεται, προκειμένου να αποτελέσει μια αξιόπιστη λύση για την γραμμή κρούσης. Ο Γιάκομπ έχει τριετές συμβόλαιο, αλλά μετά τα τελευταία γεγονότα με τον Ηρακλή, το πιθανότερο είναι ότι θα αποχωρήσει.

Σε ότι αφορά τον Ροτζέριο Μάρτινς που αγωνίζεται στον Αστέρα Τρίπολης, πρόκειται για μια επίσης αξιόπιστη λύση στην επίθεση. Ο Τσιώλης έχει συνεργαστεί ξανά με τον Ροτζέριο στην Β' εθνική με τον Ολυμπιακό Βόλου. Το εμπόδιο είναι όμως, το συμβόλαιό του, το οποίο ολοκληρώνεται το 2012, αν και επιθυμία του ιδίου είναι να λυθεί με την ομάδα της Τρίπολης.

Ένας παίκτης που προβάρει τα... κίτρινα είναι και ο Κώστας Καπετάνος. Τον γνωρίζει καλά ο Τσιώλης, έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό Βόλου και ο ίδιος ο παίκτης έχει εκφραστεί πρόσφατα στο The Player με τα καλύτερα λόγια για τον ενδεχόμενο συνεργασίας.
Πηγή: theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: