Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

"Να σας δούμε και στην πρώτη ομάδα"!!

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος βράβευσε τις ομάδες των Κ17 και Κ13 για τους τίτλους τους σε εκδήλωση στου Ρέντη είπε πως το πλάνο των Πειραιωτών είναι στο άμεσο μέλλον η πρώτη ομάδα να επανδρωθεί με 6-7 παίκτες από τις ακαδημίες.
"Να σας δούμε και στην πρώτη ομάδα"
Στις τοποθετήσεις του στο πλαίσιο της βράβευσης των ομάδων των Κ17 και Κ13 του Ολυμπιακού ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, ισχυρίστηκε: «Ήθελα να σας δω και τις δύο ομάδες μαζί και να σας ευχαριστήσω και να σας συγχαρώ για τις επιτυχίες σας. Να ξέρετε ότι το πλάνο μας, το όραμά μας, είναι κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον η μεγάλη ομάδα να επανδρωθεί από 6-7 παίκτες των Ακαδημιών. Θα είμαστε πάντα δίπλα και σας θέλουμε κοντά μας».
Μιλώντας προς τους ποδοσφαιριστές της ομάδας Κ 17 τους ανέφερε πως «να ξέρετε πως μερικοί από εσάς θα ανέβετε στην ομάδα Κ 20 και από εκεί και πέρα θα ανοίξει ο δρόμος για την επαγγελματική ομάδα. Θέλω να είστε σοβαροί και να δίνετε ότι μπορείτε για να φτάσετε στην μεγάλη ομάδα».
Oι Κ17 του Δημήτρη Τερεζόπουλου αναδείχτηκαν πρωταθλητές Ελλάδας, ενώ οι Κ13 κατέκτησαν την πρωτιά στο τουρνουά της Πολωνίας. Η βράβευσή τους έγινε στο γυμναστήριο των εγκαταστάσεων του Ρέντη. Εκεί βρέθηκαν μεταξύ άλλων οι Γιάννης Μώραλης, Τάσος Μητρόπουλος, Ντάρκο Κοβάσεβιτς και Νίκος Βαμβακούλας.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: