Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Να ποιος τους άνοιξε τα μάτια!!

Ως πρόεδρος μπορεί να μην πρόλαβε να προσφέρει πολλά στην ΑΕΚ, αλλά αυτή είναι μια πραγματική ...χορηγία! Ο sportdog αποκαλύπτει πρώτος ποιος ανακάλυψε την γκάφα Μπέου - Ολυμπιακού Βόλου!
Να ποιος τους άνοιξε τα μάτια!
Ο άνθρωπος που ουσιαστικά πρόσφερε μια τεράστια υπηρεσία στην ΑΕΚ ανοίγοντας εμμέσως τα μάτια των ανθρώπων της Ένωσης στην υπόθεση Μπέου, είναι ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιώργος Κιντής.
Ο πρώην πρόεδρος κάθισε και έψαξε όλο τον ΚΑΠ, για να ανακαλύψει πως η παρουσία του Αχιλλέα Μπέου στο "Πανθεσσαλικό" ενόσω τελούσε υπό ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα, μπορεί να δώσει στην ΑΕΚ τη δυνατότητα να πάρει το ματς στα χαρτιά και να γίνει αφεντικό στην κούρσα προς την πρώτη θέση των πλέι-οφ της Σούπερ Λίγκα που εξασφαλίζει το εισιτήριο για το Champions League της ερχόμενης περιόδου!
Μετά τις πολύτιμες υπηρεσίες που πρόσφερε ο Γιώργος Κιντής, η νομική υπηρεσία της ΠΑΕ ΑΕΚ αποφάσισε να καταθέσει ένσταση, ώστε να διεκδικήσει τους τρεις βαθμούς που έχασε εντός αγωνιστικού χώρου.
Για την ιστορία, ο Γιώργος Κιντής ήταν πρόεδρος στην ΠΑΕ ΑΕΚ για διάστημα μικρότερο των δύο μηνών, στη μετά Ντέμη Νικολαϊδη εποχή. Ανέλαβε την 1η Δεκεμβρίου του 2008 και παραιτήθηκε επίσημα στις 23 Ιανουαρίου 2009.
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: