Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Χατζόπουλος: «Αισθανόμαστε αδικία…»

Ο Θανάσης Χατζόπουλος μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» για τη συμμετοχή του στον ΠΑΟΚ, για το χθεσινό παιχνίδι του Δικεφάλου στην Αθήνα όχι μόνο.
Αρχικά για το χθεσινό παιχνίδι στο ΟΑΚΑ ανέφερε:

«Η ομάδα δεν κατάφερε να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα, που θα μας έδινε ένα προβάδισμα, ενόψει της Τετάρτης. Όλα όμως είναι ανοιχτά, πρέπει να κερδίσουμε πλέον τον Ολυμπιακό Βόλου και να περιμένουμε τι θα γίνει στο άλλο παιχνίδι».
Για το οφσάιντ – γκολ του Παναθηναϊκού και τη διαιτησία τόνισε:

«Σαφώς κι αισθάνεσαι αδικία εκείνη τη στιγμή. Εγώ θυμάμαι από μικρός σαν οπαδός του ΠΑΟΚ, ότι πάντα μας αδικούσαν οι διαιτητές. Το γκολ ήταν καταφανέστατο οφσάιντ. Παραλίγο να καταλογιστεί και πέναλτι κατά του ΠΑΟΚ, αλλά ευτυχώς ο κύριος Κάκος το πήρε πίσω. Πάντως το γκολ του Ζιλμπέρτο Σίλβα φαινόταν με γυμνό μάτι ότι ήταν οφσάιντ».
Για τους λόγους που δέχθηκε να συμμετάσχει στο νέο διοικητικό σχήμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, δήλωσε:
«Από τη στιγμή που κάποιος αγαπάει την ομάδα, θέλει και να βοηθήσει. Δεν πρέπει να το βάζουμε κάτω, πρέπει να προσπαθήσουμε για το καλύτερο της ομάδας. Μετά τα πλέι οφ θα συζητηθούν και οι αρμοδιότητες. Θα βοηθήσω όπου μου ζητηθεί. Δεν μπήκα να βοηθήσω θέτοντας όρους. Θα είμαι καλός και πιστός στρατιώτης της ομάδας».
Για το πως βλέπει το ελληνικό ποδόσφαιρο, τόνισε:

«Πρέπει να γίνουν αλλαγές κάποια στιγμή. Να μην μιλάμε για διαιτησίες και σενάρια, να πηγαίνουμε στο γήπεδο για το θέαμα και το ποδόσφαιρο. Οι διαιτησίες και τα σενάρια προκαλούν και τη βία στα γήπεδα, αυτή η αδικία έχει κι άλλες επιπτώσεις».
Τέλος για το πως σκέφτεται να βοηθήσει την ομάδα, ανέφερε:

«Θα προσπαθήσω να βοηθήσω με κάποιες νέες ιδέες και με κάποιες γνωριμίες που έχω. Ο ΠΑΟΚ πορεύεται με το λαό του και δεν έχει 100 καράβια από πισω να τον εφοδιάζουν με χρήμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: