Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Ορφανίδης: «Να ανεβάσουμε τον Άρη επίπεδο»!!

Ο Τάσος Ορφανίδης μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis», μία ημέρα μετά την εκλογή του ψηφοδελτίου του Θανάση Αθανασιάδη, στη διοίκηση της ΠΑΕ Άρης.
Ο κ. Ορφανίδης είναι ένα από τα νέα μέλη που προστέθηκαν στην παράταξη Αθανασιάδη και για το εκλογικό αποτέλεσμα ανέφερε:
«Δείχνει κάτι η μεγάλη διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ο κόσμος έδειξε εμπιστοσύνη στη διοίκηση για αυτά που έχει πετύχει αυτά τα 2 χρόνια και της έδωσε το δικαίωμα να συνεχίσει το έργο της».
Για την αποχή σχολίασε:

«Ίσως κάποιοι προτίμησαν τις παραλίες, αλλά εμείς βλέπουμε το αποτέλεσμα και αυτό μας ικανοποιεί» και συνέχισε αναφερόμενος στο μέλλον: «Όλοι θα κριθούμε από το έργο μας, από τη δουλειά μας. Αν χρειαστεί θα βοηθήσουμε την ομάδα σε όλα τα είπεδα, είτε είναι στο οικονομικό κομμάτι, είτε σε οποιοδήποτε άλλο».
Για την δουλειά που κάνει στις ακαδημίες, δήλωσε:

«Τον τελευταίο χρόνο έχω τη βοήθεια του κ. Στέργιου Αθανασιάδη, αδερφού του προέδρου στις ακαδημίες. Στόχος μας είναι να βγάζουμε παίκτες, για να μην ξοδεύουμε μεγάλα ποσά για ξένους παίκτες. Έχουμε πολύ καλή συνεργασία με τις ομάδες Κ17 και Κ20. Εμείς προετοιμάζουμε τα παιδιά κάτω των 17 ετών».

Τέλος για τις αρμοδιότητες και τα νέα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, είπε:

«Οι αρμοδιότητες είναι ένα θέμα του προέδρου και θέλουμε όλοι να προσφέρουμε, ο καθένας στο τομέα του. Είμαι αισιόδοξος για τη συνέχεια, γιατί στο ψηφοδέλτιο του κυρίου Αθανασιάδη υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να ανεβάσουν επίπεδο τον Άρη. Το παλιό σχήμα έχει προσφέρει ένα πετυχημένο έργο και τα καινούργια μέλη θα εμπλουτίσουν με καινούργιες ιδέες και απόψεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια: