Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Μετά τα συνθήματα, πιάστηκαν και στα χέρια…!!

Για ακόμα ένα εντός έδρας του Παναθηναϊκού υπήρξε εμφύλιος μεταξύ των οπαδών. Το… σόου είχε συνθήματα εναντίον Βαρδινογιάννη και Βγενόπουλου, αλλά και φιλάθλους να πιάνονται στα χέρια…
Μετά τα συνθήματα, πιάστηκαν και στα χέρια…
Αυτά που έγιναν το απόγευμα στις εξέδρες του ΟΑΚΑ σίγουρα δεν ταιριάζουν σε όσους θέλουν να λέγονται οπαδοί του Παναθηναϊκού. Και φυσικά δεν μιλάμε ούτε για τα συνθήματα που ακούστηκαν κατά του Γιάννη Βαρδινογιάννη και του Ανδρέα Βγενόπουλου αλλά για τα όσα διαδραματίστηκαν εν συνεχεία στις εξέδρες με αψιμαχίες οπαδών του Παναθηναϊκού σε διάφορες θύρες του ΟΑΚΑ.
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Λίγα λεπτά μετά το γκολ οι οργανωμένοι φίλοι των πράσινων άρχισαν να βρίζουν εν χορό τον Γιάννη Βαρδινογιάννη και την οικογένεια ενώ από το υπόλοιπο γήπεδο ξεκίνησαν αποδοκιμασίες και ουσιαστικά ξεκίνησε ο εμφύλιος.
Εν συνεχεία από τις θύρες 35-1 υπήρχαν ακόμα πιο έντονα συνθήματα προς τον Γιάννη Βαρδινογιάννη και προς όσους τον αποδοκίμαζαν. Τότε ακούστηκε ακόμα μεγαλύτερο «ου» από το υπόλοιπο γήπεδο και εκεί ξεκίνησαν οι «ομορφιές» οι οποίες δεν έχουν θέση ανάμεσα σε οπαδούς του Παναθηναϊκού.
Λεκτικές αψιμαχίες οι οποίες δεν έμειναν μόνο στα λόγια ανάμεσα σε φίλους του Παναθηναϊκού στις θύρες 8,11 και 13. Εκείνη τη στιγμή υπήρξε από το πάνω διάζωμα ένα υβριστικό σύνθημα κατά του Ανδρέα Βγενόπουλου, κάτι που συνέβη για πρώτη φορά με τις «ομορφιές» παράλληλα να συνεχίζονται έως τη λήξη του αγώνα.
Εικόνες που δεν ταιριάζουν στους φίλους του Παναθηναϊκού και για τις οποίες όποιοι ευθύνονται θα πρέπει να δώσουν άμεσα λύση.
Πηγή: Prasinanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: