Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

«Με αίσθημα ευθύνης για το καλό του Άρη»

Σε ραδιοφωνικό σταθμό μίλησε το μέλος του ψηφοδελτίου «ΑΡΗΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ», Δημήτρης Σαρρής, για τις χθεσινές εκλογές και για θέματα της ομάδας.
«Με αίσθημα ευθύνης για το καλό του Άρη»
Ο Δημήτρης Σαρρής δήλωσε αρχικά στον ραδιοφωνικό σταθμό ΑΡΗΣ FM 92,8: «Η μεγάλη πλειοψηφία των μελών της Λέσχης Φίλων Άρη συμφώνησε με τις θέσεις μας και η εντολή που δόθηκε προς την «ΑΡΗΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ» μέσω των εκλογών, ήταν αναμφισβήτητα ηχηρή. Συνεχίζουμε το έργο μας, διορθώνοντας τα λάθη τα οποία κάναμε – τα οποία, όμως, έγιναν εκείνη τη στιγμή για το συμφέρον το οποίο θεωρήσαμε ότι πρέπει να έχει ο Άρης – και έχοντας τέσσερα νέα και αξιόλογα άτομα μαζί μας. Στοχεύουμε να φέρουμε τον Σύλλογο εκεί που όλοι τον ονειρευόμαστε».

Και συνέχισε μιλώντας για το κλίμα του τελευταίου διαστήματος στην ομάδα: «Το δίμηνο που μεσολάβησε μέχρι τις αρχαιρεσίες, πληγώθηκε το πρεστίζ του Άρη με τις συκοφαντίες και τα ψέματα που ακούστηκαν και χρησιμοποιήθηκαν σε έναν βωμό “προεκλογικό”. Σήμερα βρισκόμαστε στην επόμενη μέρα του Συλλόγου που όλοι αγαπάμε, μια ημέρα που πρέπει να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις που θα βρεθούν μπροστά μας. Αποδείχθηκε ξεκάθαρα ότι η πλειοψηφία δεν αγαπάει τη “λάσπη”, ούτε δέχεται την αρνητική ψήφο. Ο Λαός του Άρη θέλει την πραγματική ενότητα και όχι την ενότητα κατ’ επίφαση, αυτή που απλά φέρεται σε κάποιους τίτλους».

Σχετικά με τις επόμενες κινήσεις της ομάδας, δήλωσε: «Όλο αυτό το διάστημα έχουν γίνει οι απαραίτητες συζητήσεις, όμως, από σεβασμό προς την εκλογική διαδικασία και λόγω της νοοτροπίας του συγκεκριμένου σχήματος και του επικεφαλής του, κ. Αθανασιάδη, δεν δημοσιοποιήθηκαν.Μιλάμε καθημερινά με τον κ. Τσιώλη, τα διαρκείας είναι έτοιμα να τεθούν σε κυκλοφορία, οι κινήσεις έχουν σχεδιαστεί. Εφόσον δεν παραμέναμε στη διοίκηση, θα θέταμε όλα τα στοιχεία στο επόμενο συμβούλιο, προκειμένου να τα κρίνει και να τα αξιοποιήσει».

Τέλος έστειλε και το μήνυμά του: «Επιβάλλεται όλοι να σκεφτόμαστε ποιο είναι το καλό του Άρη και να μαχόμαστε για αυτό. Χωρίς εγωισμούς, αλλά με αίσθημα ευθύνης.Ευχαριστούμε και τα 800 νέα μέλη της Λέσχης Φίλων Άρη – από τα 1.000 συνολικά που προστέθηκαν σε όσους ψήφισαν στις τωρινές εκλογές σε σχέση με τις προηγούμενες – που επέλεξαν το σχήμα “ΑΡΗΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ” για την επόμενη μέρα του Συλλόγου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: