Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

«Μάχη» μέχρις εσχάτων για τον Ηρακλή!!

Δεν τα παρατάνε. Δεν θα σταματήσουν τις κινητοποιήσεις τους, δεν θα επιτρέψουν να περάσει ο εξωαγωνιστικός υποβιβασμός της ομάδας στην κατώτερη κατηγορία. Ο κόσμος του Ηρακλή συνεχίζει την πορεία του μέχρι τη δικαίωση. Συνεχίζει τη μάχη… μέχρις εσχάτων. Ο λαός του Ηρακλή άλλωστε παλεύει για την ισονομία, για τη σωστή αντιμετώπιση και κρίση. Για τη διαφάνεια, τη λογική και την ηθική.
Όταν αντιμετωπίζει καταστάσεις άνισης αντιμετώπισης από τα αρμόδια όργανα, όταν δέχεται την άδικη επιλεκτική κατάρριψη της εμπιστευτικότητας από την ΕΠΟ, όταν νομικά ενημερώνεται πως η όλη διαδικασία του πρωταθλήματος κρίνεται άκυρη εξαιτίας της μη επικύρωσης της βαθμολογίας όπως έπρεπε από τη Superleague, όταν διαπιστώνει φόβο από την ΕΠΟ να ανοίξει τους φακέλους, ακούει τρομερές τοποθετήσεις από το νομικό της κ. Κουρίδη και γενικότερα αντιλαμβανόμενος μια διαφορετική αντιμετώπιση από τους υπόλοιπους, αντιδρά.
Και θα συνεχίσει να αντιδρά. Δεν κουράστηκε σε καμία περίπτωση. Και η αδικία που βιώνει ο Ηρακλειδέας καθημερινά, είναι κάτι που πρέπει και τον «γεμίζει» με μεγαλύτερη διάθεση και όρεξη, που του δίνει ακόμη περισσότερα κίνητρα να συνεχίσει τις κινητοποιήσεις.
Αφετηρία το Κατσάνειο
Όπως και πέρσι… Το Κατσάνειο μεταλλάσσεται και πάλι στο «αρχηγείο» των κινητοποιήσεων. Φέτος μπορεί η πλατεία της Καμάρας να ήταν το σημείο απ’ όπου ξεκινούσαν οι μεγαλειώδης κινητοποιήσεις του κόσμου, αλλά η… αρχική επιλογή επανέρχεται ξανά στο προσκήνιο. Στην προηγούμενη μηχανοκίνητη κινητοποίηση, οι οπαδοί του Ηρακλή είχαν ξεκινήσει από το κλειστό της Μίκρας, μιας και υπήρχε ο τελικός του βόλεϊ με τον Ολυμπιακό. Σήμερα στις 20:00 το ραντεβού έχει «κλείσει» για το Κατσάνειο. Από την Αγίου Δημητρίου θα ξεκινήσει ένα ακόμη «κυανόλευκο» κομβόι δικαίωσης και θα δώσει ακόμη ένα μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση για την ανατροπή της κατάστασης.
Εβδομάδα… κινητοποιήσεων
Με τη σημερινή μηχανοκίνητη πορεία στο κέντρο της πόλης (είναι άγνωστο που θα κινηθεί και που θα καταλήξει), ουσιαστικά ανοίγει ένας δεύτερος κύκλος κινητοποιήσεων. Δεν πρόκειται για μια μεμονωμένη κίνηση. Στη συγκέντρωση των φιλάθλων το Σάββατο στο Κατσάνειο, αποφασίστηκε η συγκεκριμένη κίνηση, ωστόσο εκφράστηκε απ’ όλους η άποψη να ενταθούν οι οργανωμένες αντιδράσεις του κόσμου. Οι κινητοποιήσεις κλιμακώνονται και ο λαός του Ηρακλή περνά σε μια εβδομάδα που θα χαρακτηριστεί από αρκετές πορείες, όπως όλα δείχνουν, καθώς ο κόσμος έχει καταλάβει πως θα παλέψει με τα δικά του «όπλα», με τον τρόπο που γνωρίζει, με φωνή και αντιδράσεις, για να ανατρέψει την κατάσταση και να ζητήσει το αυτονόητο, τη δικαιοσύνη και την ισονομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: