Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

«Θα πάμε στο διαιτητικό δικαστήριο»!!

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Τρίκαλα, Βαγγέλης Πλεξίδας, ξεκαθάρισε πως θα προσφύγουν στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ μετά την απόφαση της δευτεροβάθμιας επιτροπής της ομοσπονδίας, σύμφωνα με την οποία η ομάδαδεν μπορεί να λάβει μέρος στα πλέι οφ ανόδου για τη Super League.
«Θα πάμε στο διαιτητικό δικαστήριο»
«Η ίδια η ΕΠΟ αναιρεί τον κανονισμό αδειοδότησης. Αύριο το πρωί θα δούμε το σκεπτικό και θα πάμε στο διαιτητικό δικαστήριο. Τουλάχιστον εκεί ελεπίζουμε να συναντήσουμε δικαστές και όχι την ΕΠΟ. Ανθρώπους που θα δικάσουν ένα θέμα χωρίς παρενοχλήσεις υπαλλήλων», τόνισε στην ιστοσελίδα «goaltrikala.gr».
Ο «ισχυρός άνδρας» της ΠΑΕ Τρίκαλα δεν έκρυψε την οργή του και για το «στιγμιαίο λάθος», στην ανάρτηση της απόφασης από πλευράς ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.
«Η πρώτη απόφαση δικαίωσε τα Τρίκαλα. Απέρριψε την έφεση της ΕΠΟ άρα δικαίωσε τα Τρίκαλα. Μετά το τηλέφωνο του δικού μας νομικού η απόφαση άλλαξε. Μέχρι και εκεί δεν ξέρανε τι γράφανε. Το «μαγείρεμα» με λίγα λόγια δεν ήταν σωστό. Αφού άλλαξε η απόφαση τα Τρίκαλα δεν πήρανε άδεια και από 2-1 κατά της εφέσεως μετά το τηλεφώνημα έγινε 2-1 υπέρ της εφέσεως. Αυτό αποδεικνύει τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε από δω και πέρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: