Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Η ΟΥΕΦΑ «άδειασε» τη Ρεάλ!

Στο «κενό» έπεσε η διαμαρτυρία της Ρεάλ Μαδρίτης στην ΟΥΕΦΑ για την συμπεριφορά ορισμένων ποδοσφαιριστών της Μπαρτσελόνα, καθώς το αρμόδιο πειθαρχικό όργανο της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας απέρριψε την καταγγελία της «βασίλισσας».

Οι «μερένχες» εξέφρασαν επίσημα τη δυσαρέσκειά τους για το γεγονός ότι οι Πέδρο, Ντάνι Άλβες και Σέρχιο Μπούσκετς προσπάθησαν να κερδίσουν τα ευνοϊκά «σφυρίγματα» του διαιτητή της αναμέτρησης, με δόλιο τρόπο. 

Στην επίσημη καταγγελία της η Ρεάλ Μαδρίτης διαμαρτυρήθηκε και για την συμπεριφορά των Χοσέ Πίντο, Σεϊντού Κεϊτά και Βίκτορ Βαλντές, υποστηρίζοντας ότι επηρέασε την κρίση του ρέφερι με αποτέλεσμα να υποπέσει σε μία σειρά από λάθη, όπως η αποβολή του Πέπε με απευθείας κόκκινη κάρτα. 

Η Πειθαρχική Επιτροπή έκρινε πως δεν υπάρχει κάτι το μεμπτό και πλέον κανείς από τους ποδοσφαιριστές δεν κινδυνεύει με τιμωρία, ενώ όσον αφορά τα σχόλια του προπονητή της «βασίλισσας», Ζοζέ Μουρίνιο, μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, η απόφαση θα παρθεί την προσεχή Παρασκευή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: