Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Συνελήφθη για θανατηφόρο τροχαίο ο Μάρκος Αλόνσο

Πολύ σοβαρά μπλεξίματα με τον νόμο έχει πλέον ο Μάρκος Αλόνσο, καθώς το πρωί της Δευτέρας ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα που είχε ως συνέπεια τον θάνατο μίας νεαρής κοπέλας που επέβαινε στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο άσος της Μπόλτον και τον σοβαρότατο τραυματισμό ενός νεαρού άνδρα, επίσης συνεπιβάτη.

Ο 20χρονος παίκτης οδηγούσε στους δρόμους της Μαδρίτης, έχασε για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους γύρω στις 7:30 ώρα Ισπανίας τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και προσέκρουσε σε τοίχο. Εκτός από τον ίδιο ο οποίος τη γλίτωσε με ελαφρά τραύματα, στο αμάξι επέβαιναν η άτυχη κοπέλα και άλλα τρία άτομα ηλικίας 18-20 ετών.

Η θέση του Αλόνσο είναι ακόμα πιο δεινή καθώς βρέθηκε θετικός στο πρώτο αλκοτέστ στο οποίο υποβλήθηκε (0,45 έναντι 0,25 που είναι το όριο), ενώ δεν κατέστη εφικτό να υποβληθεί και σε δεύτερο, καθώς υπέστη κρίση άγχους. Ο νεαρός ζήτησε να του γίνει εξέταση αίματος, επιμένοντας ότι δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ.

Σοβαρότερα τραυματισμένη από το όχημα βγήκε η άτυχη κοπέλα η οποία είχε υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και μεταφέρθηκε σε κρισιμότατη κατάσταση στο νοσοκομείο, όπου και υπέκυψε μισή ώρα αργότερα.

Ο Μάρκος Αλόνσο και άλλο ένα άτομο τραυματίστηκαν πιο ελαφρά (κατάγματα και ελαφριά διάσειση), ενώ μία κοπέλα και ένας νεαρός είχαν αρκετά σοβαρότερα τραύματα, κυρίως στον θώρακα, με τον δεύτερο να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Πλέον, ο άσος της Μπόλτον αντιμετωπίζει κατηγορίες για ανθρωποκτονία από αμέλεια και επικίνδυνη για την οδική ασφάλεια οδήγηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: