Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Δεν θέλει Μπενίτεθ ο Αμπράμοβιτς

Οι φήμες περί αντικατάστασης του Κάρλο Αντσελότι στην τεχνική ηγεσία της Τσέλσι πληθαίνουν καθημερινά ωστόσο, σύμφωνα με την «Daily Mail» η περίπτωση του Ράφαελ Μπενίτεθ δεν υπάρχει ούτε σαν σκέψη στο μυαλό του ιδιοκτήτη των «μπλε», Ρόμαν Αμπράμοβιτς.

Το όνομα του Ισπανού προπονητή, ο οποίος μετά το σύντομο πέρασμά του από την Ίντερ, παραμένει άνεργος από το τέλος του 2010, δεν συγκαταλέγεται μεταξύ των φερόμενων ως υποψηφίων για να αναλάβει τα ηνία των Λονδρέζων, όπως αναφέρει το δημοσίευμα της αγγλικής εφημερίδας. 

Ο Ρώσος δισεκατομμυριούχους δεν έχει πάρει ακόμη απόφαση σχετικά με το αν θα διατηρήσει στη θέση του τον Αντσελότι, ο οποίος μετά την χτεσινή ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Άρσεναλ με 1-0, άρχισε και πάλι να ονειρεύεται ότι μπορεί να «κλέψει» τον τίτλο από τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Τις τελευταίες εβδομάδες αρκετοί παίκτες αλλά οπαδοί της Τσέλσι έχουν εκφράσει την υποστήριξή τους προς το πρόσωπο του Ιταλού τεχνικού ο οποίος σε περίπτωση που κάνει την ανατροπή και οδηγήσει την ομάδα του στον θρόνο του πρωταθλητή είναι πιθανό να εξαντλήσει τον ένα χρόνο που έχει στο συμβόλαιό του.

Από την πλευρά του, πάντως, ο Μπενίτεθ επιθυμεί διακαώς να επιστρέψει στην Αγγλία και να αναλάβει ομάδα της Premier League, γι’ αυτό το λόγο έχει ενημερώσει τους εκπροσώπους του ότι τον ενδιαφέρει η θέση του Ιταλού συναδέλφου του σε περίπτωση που αποχωρήσει.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: