Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Οίδημα στον αχίλλειο τένοντα ο Τσιρίλο

Ανώδυνο είναι τελικά το πρόβλημα που έχει ο Μπρούνο Τσιρίλο και που τον ανάγκασε να αποχωρήσει προληπτικά από το χθεσινό φιλικό παιχνίδι της ομάδας του προς την Καβάλα. Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ, έχει οίδημα στον «αχίλλειο» τένοντα και αναμένεται τις επόμενες μέρες να μπει κανονικά στο πρόγραμμα προετοιμασίας για την πρεμιέρα των πλέϊ-οφ με τον ΠΑΟ, την Κυριακή στην Τούμπα.

Για το παιχνίδι αυτό όπως και για τα υπόλοιπα εντός έδρας του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, συνεχίστηκε και σήμερα η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας και ως σήμερα είχαν διατεθεί 9000 τέτοια. Από αύριο που λήγει το περιθώριο διάθεσης τους και στους μη κατόχους διαρκείας, αναμένεται να αυξηθεί η ζήτηση και αυξηθεί ο αριθμός των διαθέσιμων εισιτηρίων.

Στην Ολλανδία βρίσκεται από το πρωί ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Παντέλής Κωνσταντινίδης, που πήγε για να «κλείσει» το αθλητικό κέντρο «Τulip In» στην πόλη Ντόορφεερ. Σήμερα οι παίκτες του ΠΑΟΚ είχαν ρεπό και από αύριο μπαίνουν στην τελική φάση της προετοιμασίας τους για τον αγώνα της Κυριακής προς τον ΠΑΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: