Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

«Χρησιμοποιούν ένοπλες συμμορίες οι πρόεδροι των ομάδων»

Ο ηθοποιός και φίλαθλος της ΑΕΚ, Αντώνης Καφετζόπουλος, μίλησε για τα επεισόδια του τελικού το Σάββατο, για τους τόνους ρουκετών που μπήκαν στο γήπεδο, αλλά και τις σχέσεις κάποιων οπαδών με τις ΠΑΕ.

«Χρησιμοποιούν ένοπλες συμμορίες οι πρόεδροι των ομάδων»
Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στον «ΑΘΗΝΑ 9.84» και μεταξύ άλλων ανέφερε: «Αυτός ο τελικός, είναι μικρογραφία όλου του προβλήματος...

Όταν μπήκαμε στο γήπεδο, υπήρχε μια πανδαισία από ρουκέτες, ρουκέτες ναυτικές, μιλάμε για τόνους. Μιλάμε για μια κατάσταση, η οποία δεν σταμάτησε από αρκετή ώρα πριν αρχίσει το ματς, κορυφώθηκε σε κάποιες συγκρούσεις που έγιναν... Αυτά δεν είναι πράγματα που τα βάζεις στις τσέπες σου, μιλάμε για σακούλες, για τσάντες, πώς μπήκαν αυτά τα πράγματα; Και δεν μπήκαν μόνο από την πλευρά των οργανωμένων της ΑΕΚ -που είναι γνωστό ότι είναι δύσκολο να τους ελέγξει κανείς-, αλλά ήταν και από καμιά διακοσαριά ανθρώπους του Ατρόμητου.

Με ποια έννοια υπήρξε έλεγχος; Κανένας σεβασμός, επίσης, για το πού θα καθίσουμε. Προφανώς, είχαν πουλήσει παραπάνω εισιτήρια. Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι ήταν όρθιοι...».

Και πρόσθεσε: «Το όλο σύστημα αυτό είναι σύστημα συμμοριών, συμμοριών με όλη την ποινική έννοια του όρου. Υπάρχουν όλα τα χαρακτηριστικά. Σκοτεινοί αρχηγοί, οι οποίοι είναι οι παράγοντες και οι πρόεδροι των ομάδων που εκμεταλλεύονται αυτή την κατάσταση για να επιβάλλουν το άδικο, την ατιμωρησία των ομάδων τους, να επιβάλλουν με τσαμπουκά την κατάληψη βαθμών... Χρησιμοποιούν ένοπλες συμμορίες οι πρόεδροι των ομάδων, αυτοί είναι οι ηθικοί αυτουργοί».

Δεν υπάρχουν σχόλια: